"Mästarnas mästare"-vinnaren Danijela Rundqvist: "Jag vill ha en bebis"

Danijela Rundqvist vann "Mästarnas mästare". Nu drömmer hon om att bli mamma. "Jag vill ha en bebis."

Danijela Rundqvist, 30, vann ikväll “Mästarnas mästare” efter en rafflande final. Hon var minst sagt förvånad när det stod klart att hon segrade.

–  Hon är en värdig vinnare, så det kändes rätt, säger Björn Lind i programmet.

– Jag är fortfarande chockad över vinsten, sa hon kort efter segern i “Mästarnas mästare”.

Frågan är vad som händer härnäst. Kanske lägger hon skridskorna på hyllan.Nyligen berättade Danijela Rundqvist om sin familjedröm.

– Jag vill ha en bebis, jag vill bli mamma och kommer prioritera det, säger hon till Mitti-pressen.

I ett avsnitt av programmet fick Daniela Rundqvist en underbar överraskning. Hennes fästman hade skickat ett par diamantörhängen och ett vackert skrivet kärleksbrev för att fira ettårsdagen av deras förlovning. Danijela blev så tagen att tårarna började rinna ner för kinderna.

– Jag blev väldigt förvånad och överraskad. Och väldigt glad och rörd, sa Danijela i en intervju Aftonbladet.

Vem denne Nisse är framkom aldrig i programmet. Vi kan avslöja att det är före detta NHL-proffset Nils “Nisse” Ekman, 39. Att de båda ishockeyspelarna är ett kärlekspar är inget de försökt hemlighetshålla. Sanningen är att de är ett riktigt power-par inom svensk damhockey. Tillsammans leder de Djurgårdens satsning på damlaget. Nisse är sportchef och Danijela spelare och rekryteringsansvarig.
Danielas fästman Nisse Ekman fick en stroke för fem år sedan. Foto: TT

Daniela Rundqvists, vinnare av “Mästarnas mästare”, fästman Nisse Ekman fick en stroke för fem år sedan. Foto: TT

Paret möttes på en välgörenhetsmatch för unga reumatiker 2012. Då hade Nils precis kommit tillbaka efter en omskriven stroke två år tidigare. Hjärnblödningen tvingade honom att lägga hockeyklubban på hyllan. De blev kära och ett år senare friade Danijela Rundqvist när paret befann sig i vid Luganosjön i Schweiz. Hon hade graverat in hans namn i en ring.

– Det var rätt att fria, jag känner att jag har hittat mannen i mitt liv så varför inte fråga? När vi dessutom var på en av Europas vackraste platser. Vi ska gifta oss men har inte bestämt när.

Andra läser också:

Paows nota efter akutoperationen i USA: 250 000 kronor

Hollywoodfruarna i nytt infekterat storbråk – om könshår

SENASTE NYTT!