LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Martina Haags stora glädjebesked – bilden visar lyckan: ”Favoritperson”

27 apr, 2023 
MARTINA HAAG
Martina Haag är väldigt hemlig av sig när det kommer till att prata om kärlekslivet.
Nu visar hon upp lyckan med sin favoritperson.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Intervju: Tony Andersson om viktbråket med Martina HaagBrand logo
Intervju: Tony Andersson om viktbråket med Martina Haag

Martina Haag, 58, är en av Sveriges mest folkkära och välkända författare och skådespelare. I somras blev det känt att Martinas succéböcker Det är något som inte stämmer och Livet går så fort. Och så långsamt blir till film. Böckerna handlar om Petra som upptäcker att hennes make under en längre tid har varit otrogen, den släpptes redan 2015 men först nu kommer filmen som blir en blandning av författarens två böcker om otrohetsdramat.

Nu är hon även aktuell med en helt ny bok som heter Från och med nu och det är inte långt kvar tills den släpps i bokhandeln.

Med andra ord råder det inga tvivel om att Martinas karriär går som på räls och det är alltid spännande att höra vad hon har på gång. Något annat som också ständigt intresserar hennes fans är hur det står till på kärleksfronten.

Annons

Martina Haag om skilsmässan från Erik Haag

Martina var tidigare gift med tv-profilen Erik Haag, 55, men år 2014 lämnade de in en ansökan om skilsmässa. Separationen kom att väcka stor uppmärksamhet då Erik visade sig ha hittat kärleken i sin kollega Lotta Lundgren, 51, under inspelningarna av Historieätarna.

Martina har själv kommenterat skilsmässan då hon gästade podcasten Värvet.

– Det är jätteviktigt att prata om skilsmässa, det är en jättestor sorg. Man förstår inte hur otroligt tungt det är att skilja sig förrän man är där. Man kan inte för sitt liv fatta hur fruktansvärt det är. Det tar så lång tid att bli glad igen. Sen kanske jag är en sådan som är jättedålig på att skilja mig. Jag trodde ett tag att jag aldrig skulle kunna ställa mig upp igen liksom, sa hon då.

Martina Haags nya glädjebesked: ”Favoritperson”

Sedan dess har Martina legat lågt när det kommit till kärlekslivet. Men nyligen, i en intervju med Amelia gav hon ett litet svar, nämligen att kärleken verkar varit på besök den senaste tiden.

– Jag har mitt standardsvar: Jag pratar inte om mina killar. Men jag kan säga att det var en väldigt rolig sommar, sa hon då.

Med andra ord är Martina väldigt hemlig av sig när det gäller killar. Men ibland visar hon upp andra glädjebesked, som nu. I ett nytt inlägg på Instagram berättar hon om lyckan med sin favoritperson.

Martina Haags instagramS

”Boksignering på NK med min favoritperson Emma Hamberg”, skriver hon.

FOTO: Ola Axman/TT

Annons