alice stenlöf

Har Alice Stenlöf haft en romans med Benjamin Ingrosso? Nu berättar hon

Alice Stenlöf och Benjamin Ingrosso

Alice Stenlöf och Bianca Ingrosso är goda vänner.
Nu ger Alice plötsligt svar på om hon har haft ihop det med Biancas lillebror Benjamin Ingrosso.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Alice Stenlöfs relationer genom åren – så ser kärlekslivet ut idag
0:43

Efter reklamen: Alice Stenlöfs relationer genom åren – så ser kärlekslivet ut idag

(0:43)

Slå på ljud

Alice Stenlöf, 26, är idag en av våra största influencers. Hennes karriär började när hon poddade med Bianca Ingrosso, 28. I början av karriären hade Alice en relation med dåvarande pojkvännen Philip Wong men i samband med att hon medverkade i Let's dance bestämde sig paret för att gå skilda vägar.

Sedan dess har Alice haft ytterligare en offentlig relation, nämligen med rapparen Jireel Lavia Pereira, 23. I sin nya podcast Vad fan hände? som Alice har tillsammans med Klara Elvgren, 32, berättade hon nyligen om den tidigare relationen.

– Jag var inte lycklig, jag var så lost. Instagram... lita inte på sociala medier, sa då Alice om förhållandet med rapparen.

ANNONS: Drömmer du om storvinsten? Ta chansen att bli en vinnare. Upptäck mer här (länk till Postkodlotteriet). Åldersgräns 18 år. Stödlinjen.se

Alice Stenlöf ger svar på tal efter frågan om Benjamin Ingrosso

Nu är Alice aktuell som gäst i Morgonpasset i P3, eftersom Alice nya poddcast sägs vara filterlös testas hon under intervjun med heta frågor. En av frågorna som Alice tvingas bemöta är ifall hon har haft ihop det med Benjamin Ingrosso, 25.

Varpå Alice svarar:

– Nej. Det är också min bästa väns ex får ni tänka, så det hade varit jätteknas.

Vännen som Alice syftar på är Linnea Widmark, 26. Hon och Benjamin var nämligen ett par under flera års tid men bröt upp 2019.

Alice Stenlöf uppraggad av världsartisten – berättar själv

Vad som även kommer på tal är varför Alice och Bianca inte längre har en lika nära relation.

– Vi har en nära relation men den är inte så displayad på sociala medier som den har varit innan. Jag har inte så många vänner som jag displayar på sociala medier så mycket. Det finns ingen anledning, vi har väldigt aktiva liv på olika håll, säger Alice.

Under intervjun berättar även Alice vem den senaste kändisen som raggat på henne är.

– Det är en artist. French Montana. Vi var i en studio i New York och han ville att jag skulle komma upp till hans svit och han skulle inte laga middag men vi skulle äta middag, det hände inte.

FOTO: TT

FRÅN FÖRSTASIDAN