Martina Haags lycka efter händelsen med Martin Melin

Martina Haag och Martin Melin
Martina Haag och Martin Melin har synts umgås flitigt den senaste tiden.
Under midsommarhelgen beslutade de sig för att fira högtiden ihop.
Nu delar författaren med sig av några kryptiska ord om händelsen.
Annons

Under våren har Dplay-tittarna kunnat följa flertal kända profiler ta sig an det strikta tränings- och kostprogrammet 16 Weeks of Hell i Den stora hälsoresan. Några som medverkade i programmet var författaren och skådespelaren Martina Haag, 55, samt kändispolisen Martin Melin, 53.

Annons

Martina beslutade sig dock för att hoppa av sin medverkan efter att hon hamnat i bråk med sin personliga tränaren. Hon kände sig nämligen inte bekväm med att skicka in sin vikt vecka efter vecka. Martina ville istället fokusera på träningen utan viktfokus och fortsatte därför sin resa på egen hand.

Att både Martina och Martin lagt om sina livsstilar råder det ingen tvekan om. På Instagram delar de flitigt med sig av uppdateringar om träning och välmående. Tidigare har de även gästat TV4:s Efter fem tillsammans där de berättade om hälsoresan. Efter inspelningen publicerade Martina en bild på sig och Martin, varpå hennes följare visade sig tycka att duon passade fint bredvid varandra.

Annons

”Så snygga ihop!”, skrev en följare.

”Åh vad ni är fina ihop”, skrev en annan.

Firade midsommarafton ihop

Martin och Martina har även funnit ett stort gemensamt intresse. De båda har nämligen fastnat för rackertsporten padel. Inte nog med att spela paddel på varsitt håll så har de även synts spela tillsammans.

Men det är inte bara att spela padel som duon gör när de umgås. Under midsommarafton beslutade de sig nämligen för att fira högtiden tillsammans. På sociala medier syntes Martina och Martin njuta av solen med sina vänner ute i skärgården.

Martinas glädje efter händelsen

Efter heldagen med bland andra Martin Melin så publicerade Martina Haag en bild på sig själv på Instagram – och det verkar minst sagt som att hon var nöjd med dagen. Hon menar att firandet av högtiden var något ut över det vanliga.

Annons

”Vilken extra bra midsommar”, skriver Martina till bilden.

Även Martin Melin har skrivit om midsommarhelgen med Maritna.

”Kul midsommarhelg över. Ovanligt bra väder alla dagar, till och med fötterna fick doppa sig idag”, skriver han till en bild på dem.

View this post on Instagram

Vilken extra bra midsommar💙🤗

A post shared by maranhaag (@maranhaag) on

FOTO: Eero Hannukainen/TT

Annons

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…