LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Martin Stenmarcks omtumlande liv efter skilsmässan – saknar barnen

11 nov, 2023 
Linn Seipel
hanna hedlund och martin stenmark
Att gå skilda vägar efter 23 år tillsammans är inte helt lätt, det kan Martin Stenmarck och Hanna Hedlund skriva under på.
Nu sätter de ord på känslorna som kom första tiden efter skilsmässan.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Martin Stenmarck om tårarna – efter händelsen med barnenBrand logo
Martin Stenmarck om tårarna – efter händelsen med barnen

Folkkära artisterna Martin Stenmarck, 51, och Hanna Hedlund, 48, gick ut med att de skulle separera härom året. Då hade de varit tillsammans i 23 år, gifta i fem och fått de tre barnen Ida, Love och Saga ihop.

Sedan dess har det varit mycket skriverier, och båda har bekräftat att de träffat kärleken på nytt i någon ny. En sak de också har gemensamt är att de båda valt att hålla sin nya partner utanför offentligheten.

Martin Stenmarck och Hanna Hedlund nya hemliga kärlekar

Av de uttalanden som finns verkar orsakerna till detta hemlighetshållande skilja till viss del. I Martins fall verkar det vara flickvännens önskan, medan Hanna tänker på barnen. Även om inget så klart utesluter att det finns flera skäl bakom deras beslut.

Annons

– Det får hon bestämma när det väl är dags, sa Martin på ämnet nyligen till Expressen.

När Hanna Hedlund fick en liknande fråga från Aftonbladet svarade hon:

– Jag har lovat mina barn att inte prata så mycket om honom. Men han jobbar som kiropraktor och kommer från en helt annan värld. Han är från sportvärlden och kan nästan ingenting om den här världen.

Omtumlande tiden efter skilsmässan – Martin Stenmarck och Hanna Hedlund talar ut

Ett annat möjligt skäl är att en tuff tid följde ex-paret efter skilsmässan, och att man rimligen då vill ta det försiktigt in i nästa relation. Båda två har nämligen uttalat sig i varsina nyligen gjorda intervjuer för Aftonbladet, om tiden det tog att komma på fötter efter separationen.

– Det tog tid. Det är så omvälvande att först och främst bara ha barnen varannan vecka. Det tar tid och vi lät det ta tid. Jag sökte inte aktivt efter någon, men hittade en tjej som det bara var bra med och det är jag superglad för, svarade Martin Stenmarck tidningen.

Annons

I en annan nyligen gjord intervju med Expressen utvecklar Martin känslorna om att det inte var enkelt att hitta rätt i det nya livet.

– Alla som genomgått en separation vet att det är en jättestor grej. Men jag hoppas att det, i de flesta fall, föder något bra. Att båda kommer ur det, och hittar en ny situation som är bättre än den som var innan. Men det är klart att det är omvälvande. Bara det här med att vara varannan vecka-förälder. Man vill ju ha ungarna hela tiden. Men det är också så vanligt.

Känslor som även Hanna verkar ha upplevt under perioden.

– När man skiljer sig tror alla att det ska vara så fort överstökat. Men det är en sorgefas med känslor, ilska och skuld. Allt det där måste tuggas igenom, berätta hon till tidningen i en intervju som publicerades några dagar innan.

FOTO: Hänt/Elin Jonasson/Jennifer Iversen

Annons