LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Martin Stenmarcks lycka – nu kommer det fram efter långa tystnaden

31 mar, 2023 
Martin Stenmarck
Härom dagen bekräftades det att tv-serien Lyckoviken läggs ner.
Men nu kommer plötsligt glädjande besked för Martin Stenmarck gällande hur sommaren kommer att bli!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Martin Stenmarck om tårarna – efter händelsen med barnenBrand logo
Martin Stenmarck om tårarna – efter händelsen med barnen

Martin Stenmarck, 50, har levt allt mer utanför rampljuset sedan han och tidigare frun Hanna Hedlund, 48, valde att skilda sig sommaren 2021. Från Hanna kommer det ständigt nya uppdateringar på sociala medier och i podcasten Hanna & Jessica – Å andra sidan.

Men för Martins del är det allt tystade. Däremot gästade han Lotta Bromé i höstas och avslöjade då att han hade funnit kärleken på nytt.

– Jag har någon som jag tycker om, sa han då.

Vem personen var valde han däremot att hålla för sig själv och sedan dess har inte ett knyst hörts om Martins kärleksliv.

Martin Stenmarcks stora glädjebesked – efter långa tystnaden

Även om privatlivet hålls privat så kommer ny glädjande nyheter gällande Martins karriär, han är nämligen aktuell med en festival-spelning sommaren 2023. Det är på festivalen Summertime Music And Life Festival i Skellefteå som Martin kommer uppträda i slutet av juni.

Annons

Några andra som kommer att spela på samma festival är Marko "Markoolio" Lehtosalo, 48, och Benjamin Ingrosso, 25.

Spelningen är däremot inte den enda som Martin är aktuell med i sommar, härom veckan blev det klart att han ska spela på Solliden, Öland i sommar.

Lyckoviken läggs ner – efter Martin Stenmarcks skådespelardebut

Det har däremot inte bara varit glädjebesked gällande Martins karriär på senaste. Nyligen avslöjades det nämligen att tv-serien Lyckoviken där Martin gjort skådespelar-debut plötsligt läggs ner. Det var manusförfattaren Camilla Läckberg, 48, som bekräftade det hela.

”Får en del frågor i DM o kommentarer, där ni undrar om det blir mer Lyckoviken. Och svaret är nej. Både jag och @viaplaysverige tycker det var oerhört tråkigt att avsluta den så snöpligt, särskilt med tanke på er tittare. Men vi gjorde allt i vår makt för att fortsätta, dock blev det omöjligt pga faktorer utanför oss”, skrev då Camilla.

FOTO: TT

Annons