Martin Stenmarcks dystra besked – blir ingen mer säsong av Lyckoviken

29 mar, 2023 
https://image.hant.se/BylineSimon_.png.jpg?imageId=9275156&x=0&y=0&cropw=100&croph=100&width=1318&height=1318Simon Lundh
Martin Stenmarck
Martin Stenmarck har varit en del av serien Lyckoviken.
Nu bekräftar skaparen bakom serien om det dystra beskdet.
”Det är snöpligt”, säger Camilla Läckberg.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Martin Stenmarck om relationen till Camilla Läckberg: "hon är cool"
Martin Stenmarck om relationen till Camilla Läckberg: "hon är cool"

Martin Stenmarck, 50, har under de senaste åren mer och mer rört sig från musiken och det han fick sitt genombrott i. Istället har artisten numera fokuserat på skådespeleriet.

Under fyra säsonger har Martin Stenmarck varit en del av casten i Camilla Läckbergs, 48, serie Lyckoviken, där han spelar karaktären Danne. Som blir kär i polisen Johanna som spelas av Disa Östrand, 37.

Martin Stenmarck om kyssarna i Lyckoviken

Martin har tidigare berättat om de heta kysscenerna som sker mellan skådespelarna.

– Det är väl alltid lite konstigt, det är det väl såklart, men det är ju jobbet. Och på något sätt så är man liksom inne i det. Man bestämmer ju vad som gäller innan och sen så är man väl är där och slår på den där switchen då är jag ju Danne, sa Martin när han gästade Martin Melins podcast för några år sedan.

Martin fortsatte och förklara sina tankar om scenerna.

– När kamerorna säger slå på då kan jag inte vara Martin längre. Sen när de där sekunderna är över då är det tillbaka till fika, kanske en banan? Det gick ju bra eller tar vi den en gång till?, sa Martin.

Annons

Ingen fortsättning för Martin Stenmarck i Camila Läckbergs serie

Nu verkar det inte bli fler heta scener för Martin Stenmarck i alla fall inte i Lyckoviken. Något som serieskaparen Camilla Läckberg bekräftade på sin Instagram.

”Får en del frågor i DM o kommentarer, där ni undrar om det blir mer Lyckoviken. Och svaret är nej. Både jag och @viaplaysverige tycker det var oerhört tråkigt att avsluta den så snöpligt, särskilt med tanke på er tittare. Men vi gjorde allt i vår makt för att fortsätta, dock blev det omöjligt pga faktorer utanför oss”, skriver Camilla.

Dock så verkar det bli en ny svensk såpa som Camilla Läckberg ligger bakom.

”Men. När jag insåg det inte skulle gå att fortsätta, så föreslog jag för Viaplay att jag istället skulle skriva en ny såpa. Och de gav mig det förtroendet. Så allt jag lärde mig under arbetet med Lyckoviken, lade jag in i Strandhotellet. Och nu har Strandhotellet parkerat sig på förstaplatsen tack vare er tittare. Och det är nu helt andra praktiska förutsättningar bakom Strandhotellet, så ni behöver inte oroa er för samma snöpliga slut.Tack för ni gav mig förnyat förtroende @viaplaysverige, och tack till alla er tittare som tagit min nya såpa till ert hjärta.”, avslutar hon inläget.

FOTO: TV4

Annons