LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Martin Stenmarcks okända relation till Sofia Wistam

06 feb, 2023 
Jonna Lawaetz
Martin Stenmarck, Sofia Wistam
Kändisparet Martin Stenmark och Hanna Hedlund avslöjade förra året att de skulle gå skilda vägar efter 23 år som par.
Nu visar det sig att Hannas väninna Sofia Wistam och Martin har en okänd relation till varandra.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Victor Crone om relationen till de andra deltagarna: ”Vi har klickat”Brand logo
Victor Crone om relationen till de andra deltagarna: ”Vi har klickat”

Ett av Sveriges hetaste kändispar Hanna Hedlund, 47, och Martin Stenmarck, 50, meddelade i juni i fjol att de valt att gå skilda vägar efter 23 år som par och 5 år som man och fru. Vid tidpunkten när skilsmässan offentliggjordes hade ex-paret redan bott ifrån varandra i ett halvår.

Även om paret har gått skilda vägar så verkar de fortfarande ha en bra relation till varandra. På Instagram har vi sett när de umgåtts hela familjen, med deras tre barn Ida, 18, Love, 16, och Saga, 10.

Hanna Hedlund om dejtandet efter skilsmässan med Martin Stenmarck

Sedan skilsmässan offentliggjordes har Martin och Hannas kärleksliv stått i fokus. Martin har i en tidigare intervju i Halv tre med Lotta Bromé avslöjat att han dejtar en speciell person.

Annons

– Jag har inte gått med i Tinder men jag kanske ska på dejt. Jag kanske ska på dejt, så det får väl bli mitt nya här nu. Nu är alla pappren klara, jag är skild hos Skatteverket och jag tycker jag att jag börjar lära känna mig själv så pass bra nu så jag kan tänka mig att lära känna nya människor. Jag säger ja till livet så får vi se vad som händer, har Hanna sagt i ett tidigare avsnitt.

Nyligen avslöjade Hanna även att hennes dejtingliv är ett något känsligt ämne för barnen, då hennes yngsta är väldigt tydlig med att hon inte vill att hennes mamma ska vara närgången med någon.

I ett nyare avsnitt av podcasten säger Hanna att hennes tioåriga dotter visat att hon skulle räcka finger åt den personen Hanna skulle börja dejta.

Annons

– Sen kom det där med att ”lova att du aldrig..”, ja jag kan lova det att jag inte kommer föra in någon i hennes liv, samtidigt är det ett barn som frågar det här och de vill ju bara bli lugnande, säger Hanna.

Martin Stenmarcks hemliga relation till Sofia Wistam

Hanna har ett stort kompisgäng som till stor del består av välbekanta ansikten. Några som hon syns umgås tätt ihop med är bland annat Pernilla Wahlgren, Jessica Wahlgren Norrman och Sofia Wistam.

Nu visar det sig att Sofias relation till Hanna och Martin går djupare en bara vänskap. Sofia är nämligen en del av familjen, då det visar sig att hon är gudmor till Hanna och Martins yngsta dotter, Saga.

Genom en Instagram-story berättar Hanna att hon och Saga ligger och tittar på Sofias nya program Stugdrömmar, när de ligger hemma i sjukdom.

"Tur att man kan kolla gudmors nya program när man är sjuk", skriver Hanna på bilden.

FOTO: Skrämdump från Hanna Hedlunds Instagram-story

Hänt har sökt Sofia Wistam för en kommentar.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Eero Hannukainen/TT

Annons