Hanna Hedlund om kärleken – berättar om barnens krav: ”Lova att du..”

Hanna Hedlund

Hanna Hedlund har tre barn. Nu berättar hon om vad hennes yngsta tycker om att hennes mamma dejtar, och eventuellt skulle kunna bli tillsammans med en ny.
– Kan jag lova det? Kan jag säga att jag lovar det och blir jag en svikare då, då jag antagligen inte kommer hålla det?

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Hanna Hedlunds ärliga ord om splittringen från Jessica Wahlgren – poddens räddning
0:22

Efter reklamen: Hanna Hedlunds ärliga ord om splittringen från Jessica Wahlgren – poddens räddning

(0:22)

Slå på ljud

Hanna Hedlund, 47, och Martin Stenmarck, 50, var länge ett av Sveriges hetaste kändispar. Men i juni i fjol kunde de gemensamt berätta att de valt att gå skilda vägar. Vid tidpunkten när skilsmässan offentliggjordes hade ex-paret redan bott ifrån varandra i ett halvår.

Så hur har det gått för Hanna och Martin med dejtingen, efter skilsmässan? Jo, de har båda hintat om. Martin sa i Halv tre med Lotta Bromé att han dejtar en speciell person.

– Jag har någon som jag tycker om, sa Martin när han gästade radioprogrammet.

Hanna har sagt att en eller annan dejt kanske skett. Det är i podcasten Å andra sidan som Hanna har tillsammans med Jessica Wahlgren, 47, som hon ibland hintar om sitt kärleksliv.

– Jag har inte gått med i Tinder men jag kanske ska på dejt. Jag kanske ska på dejt, så det får väl bli mitt nya här nu. Nu är alla pappren klara, jag är skild hos Skatteverket och jag tycker jag att jag börjar lära känna mig själv så pass bra nu så jag kan tänka mig att lära känna nya människor. Jag säger ja till livet så får vi se vad som händer, har Hanna sagt i ett tidigare avsnitt.

Hanna Hedlunds avslöjande om dotterns ord: ”Får inte ha en pusskompis”

Nu avslöjar Hanna lite mer detaljer, i duons senaste avsnitt. Det är när de pratar om hur frispråkiga Hannas föräldrar var under hennes uppväxt som de kommer in på hur mycket barn vet om sex eller inte, ifall någon vuxen pratat öppet om det eller inte. Då säger Hanna att hennes yngsta är väldigt tydlig med att hon inte vill att hennes mamma ska vara närgången med någon.

– Nu är man ju lite där igen, att när föräldrarna skiljer sig, inte de stora, men när man är 10, att man börjar få de där tankarna på..

Hon fortsätter:

– Det är oerhört viktigt för min tioåring att jag inte har någon pusskompis, som hon säger.

Jessica säger då att hennes son sagt något liknande när hon var singel:

Hanna och Martin tillsammans med deras tre barn och en av barnens kompisar, på ett event i Stockholm år 2016. Fr.v. Ida, Melker, Hanna, Saga, Martin och Love.

Martin Stenmarck och Hanna Hedlund med Ida, Melker, Saga och Love 2016. FOTO: Karin Törnblom / IBL

– När Collin var liten sa han med att ”jag vill inte att du träffar någon", men om pappa träffade någon var det okej. Men inte om jag gjorde det.

”Kan jag säga att jag lovar det?”

Hanna säger att hennes tioåriga dotter visat att hon skulle räcka finger åt den personen Hanna skulle börja dejta.

– Sen kom det där med att ”lova att du aldrig..”, ja jag kan lova det att jag inte kommer föra in någon i hennes liv, samtidigt är det ett barn som frågar det här och de vill ju bara bli lugnande, säger Hanna.

Hennes dotter sa då att hon i alla fall inte ville se en ny partner till sin mamma förrän hon var 18 år.

– Kan jag lova det? Kan jag säga att jag lovar det och blir jag en svikare då, då jag antagligen inte kommer hålla det?

– Det är nog naturligt att de inte älskar att deras föräldrar träffar någon ny. För de vill väl egentligen att deras föräldrar ska hitta tillbaka till varandra, säger Hanna i podden.

FRÅN FÖRSTASIDAN