AvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjar
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Edvin Törnblom

Martin Stenmarcks nya boende – så bor han efter skilsmässan

24 sep, 2022 
Martin
Martin Stenmarck och Hanna Hedlund gick skilda vägar för snart två år sedan efter 23 år tillsammans.
Sedan dess har de fortfarande varit gifta på papper och skrivna på samma adress.
Men nu har ex-paret officiellt flyttat ifrån varandra.
Annons
Därför vill Hanna Hedlund hålla sitt dejtingliv hemligtBrand logo
Därför vill Hanna Hedlund hålla sitt dejtingliv hemligt

Det var i juni 2021 som svenska folket chockades av nyheten att Hanna Hedlund, 48, och Martin Stenmarck, 49, valt att gå skilda vägar efter 23 år tillsammans. Innan de gick ut med beskedet hade de redan bott isär under ett halvårs tid och under den tiden kommit fram till att de ville fortsätta på det spåret.

Ex-paret bodde i en villa på Lidingö tillsammans med barnen Ida, 18, Love, 15, och Saga, 10, och sedan skilsmässan har Hanna bott ensam. Hanna har tidigare berättat om utmaningarna med att bo själv.

– Så det här med att bo själv och fundera på hur man vill ha hemma, det tycker jag har varit svårt. Sedan har man inte hur mycket pengar som helst, så man kan inte köpa exakt vad man vill, sa hon i sin podd Jessica & Hanna – Å andra sidan.

Annons

Hanna Hedlund om kärlekslivet – frågan hon inte vill svara på

Något som Hanna och Martin var tydliga med i samband med skilsmässan var att de skulle fortsätta vara vänner och alltid göra vad som är bäst för barnen.

Vi har funnits där och stöttat varandra i vått och torrt och det kommer vi alltid göra. Våra tre underbara barn är och förblir mittpunkten och det viktigaste i våra liv.”, skrev paret då.

Varken Hanna eller Martin har i dagsläget funnit någon ny partner, det är åtminstone inte något som de vill dela med sig av. När Hänt träffade Hanna på premiären av filmen Bränn alla mina brev gav hon ett kryptiskt svar gällande kärleken.

– I 22 år så har alla vetat vem jag har dejtat, så nu tänker jag att jag ska hålla det lite mer privat, sa Hanna till Hänt och la till:

– Men det går jättebra! Nej jag skojar. Det går jättedåligt.

Martin Stenmarcks nya boende – där bor han nu

Även hur det står till för Martin på kärleksfronten är högst oklart, men officiellt sett är han singel. Något som däremot är säkert är att Martin skaffat sig en lägenhet, sedan septembermånad står han nämligen skriven på ett nytt boende.

Martins lägenhet är 83 kvadratmeter stort och ligger också på Lidingö. Detta är något som går att utläsas från folkbokföringen.

hanna hedlund, martin stenmarck
Hanna och Martin blev ett par år 1997.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons