LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Martin Stenmarcks relation med Victoria Silvstedt avslöjad – nya bilden bekräftar

18 okt, 2022 
Victoria Silvstedt och Martin Stenmarck
Martin Stenmarck lever som singel sedan skilsmässan med Hanna Hedlund.
Nu visar det sig att han plötsligt har lämnat landet tillsammans med Victoria Silvstedt.
Se bilderna från duons lyxresa ihop här!
Annons
Martin Stenmarcks sommarplaner – efter tuffa bakslagetBrand logo
Martin Stenmarcks sommarplaner – efter tuffa bakslaget

Förra sommaren meddelade Martin Stenmarck, 49, och Hanna Hedlund, 47, att de ansökt om skilsmässa. Detta efter att spenderat hela 20 år tillsammans.

”Vi har levt separerade i över ett halvår och har beslutat oss för att fortsätta med det. Vi har funnits där och stöttat varandra i vått och torrt och det kommer vi alltid göra. Våra tre underbara barn är och förblir mittpunkten och det viktigaste i våra liv.”, skrev de i ett gemensamt uttalande på Instagram när nyheten annonserades.

Sedan Martin blev singel har hans varit hemlighetsfull med sitt kärleksliv, Hanna däremot har pratat öppet om vad som sker i hennes. I en tidigare intervju med Hänt svarade Hanna så här:

– I 22 år så har alla vetat vem jag har dejtat, så nu tänker jag att jag ska hålla det lite mer privat.

Annons

Vidare förklarade hon att det däremot inte går toppen i kärlekslivet.

Martin Stenmarcks lyxresa med Victoria Silvstedt

Så vad sker egentligen i Martins liv. Jo nu visar det sig att Martin har varit på en riktig lyxresa tillsammans med en annan svensk kändiskvinna – nämligen Victoria Silvstedt, 48.

Martin och Victoria besökt nämligen furstendömet Monaco tillsammans förra veckan då de båda närvarade under ett evenemang, som hölls ombord på ostindiefararen Götheborg i hamnen i Monte Carlo. Skeppet har gett sig ut på sin andra Asienresan där slutdestinationen är Kina. Sedan i juni har Götheborg rest mellan olika hamnar och nyligen besökte då skeppet hamnen i Monte Carlo.

Med på resan var bland annat grundarna av The Perfect World Foundation, samt Martin Stenmarck och Victoria Silvstedt. Då de båda är ambassadörer för stiftelsen som arbetar med att skydda världens hav.

Victoria Silvstedts ord om händelsen med Martin: ”Fantastiskt”

På Instagram visar Victoria nu upp bilder från evenemanget och på det konstverk som färdats från Sverige till prins Albert II av Monaco. Han fick nämligen denna elefant i present när han var på besökt i Göteborg tidigare i år, under The Perfect World Foundations stödgala.

”Ett fantastiskt event med The Perfect World Foundation på det historiska eventet som färgade elefanten Hope hela vägen från Sverige som ett speciellt tack till prins Albert av Monaco för hans fantastiska jobb med att skydda haven och miljön”, skriver Victoria på Instagram.

På en av bilderna syns även Victoria och Martin tillsammans.

Victoria Silvstedts Instagram story

FOTO: TT

Annons