Martin Stenmarcks festkväll med Katrin Zytomierska efter skilsmässan

Martin Stenmarck

Tre månader har gått sedan Martin Stenmarck och Hanna Hedlund avslöjade att de har valt att gå skilda vägar.
Nu syns Las Vegas-stjärnan festa tillsammans med andra kända profiler!

Det var i början av sommaren som det plötsliga beskedet om att Hanna Hedlund och Martin Stenmarck bestämt sig för att gå skilda vägar nådde det svenska folket. De hade då varit ett par i över tjugo år och nyheten fick därför hela nöjes-Sverige att stanna upp.

Tillsammans har Martin och Hanna barnen Ida, Love och Saga, och i samband med att de berättade om skilsmässan förklarade de också att de inte tänkte prata mer om den offentligt av respekt för deras barn.

”Vi har levt separerade i över ett halvår och har beslutat oss för att fortsätta med det. Vi har funnits där och stöttat varandra i vått och torrt och det kommer vi alltid göra. Våra tre underbara barn är och förblir mittpunkten och det viktigaste i våra liv, skrev de då.

Hanna Hedlunds ord om varannan-vecka livet

Med en separation kommer en hel del förändringar och om man dessutom har barn blir det kanske extra påtagligt. I en intervju med Expressen berättar Hanna hur det är att leva det så kallade varannan vecka-livet.

– Många kan nog känna igen sig i det: I skuldkänslorna. Att man inte tycker att man räcker till, så då slår man knut på sig själv lite till. I slutänden blir man bara på dåligt humör. Men nu är det mindre skuldkänslor och mindre känslor av att inte räcka till, säger hon till tidningen.

MYSTISKT Christian Bauers plötsliga försvinnande

Martin Stenmarcks festkväll med kändisvännerna

Sedan skilsmässan har alltså Hanna Hedlund och Martin Stenmarck levt på olika håll och på deras sociala medier har man kunnat ta del av deras olika äventyr. Där har det varit alltifrån häng i Hälsingland till resor med vänner och häromveckan kunde man även se Martin dansa med ett glas bubbel i handen. Det var på Katrin Zytomierskas Instagram som det visades och kvällen verkar ha varit minst sagt kändistät.

LÄS OCKSÅ: Ivanka Trump köper lyxvilla med maken Jared Kushner

LÄS OCKSÅ: Felix Herngren om okända otrohetsdramat med hustrun Jenny Myrberg

SENASTE NYTT!