LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Martin Stenmarck visar upp sin bebis – alla jublar: ”Grattis”

08 mar, 2024 
Det har redan gått 20 år sedan Martin Stenmarck blev pappa för första gången.
Nu visar han upp en ny bild på dottern när hon var liten bebis – något som får följarna att jubla!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Fem Blixtsnabba med Hanna Hedlund – avslöjandet om kärlekslivetBrand logo
Fem Blixtsnabba med Hanna Hedlund – avslöjandet om kärlekslivet

Martin Stenmarck, 51, och Hanna Hedlund, 49, träffades år 1997 när de jobbade på samma arbetsplats. Efter att ha råkat bli inlåsta på en restaurang på självaste nyårsafton, så tvingades de båda spendera natten ihop.

– Vi hade väldigt mycket tid att lära känna varandra under den natten, och sedan den dager är det vi två, har Martin sagt till Nyheter24.

Sedan den dagen var det Martin och Hanna och kärleken sprudlade mellan dem under årens lopp, fram tills juni 2021 när de gick ut med beskedet att de går skilda vägar. Ex-paret hade då varit tillsammans i 23 år.

Så är Hanna och Martins relation idag

Idag är Hanna och Martin goda vänner och något som varit centralt hela tiden är att de alltid prioriterar barnen i första hand.

Annons

”Vi har funnits där och stöttat varandra i vått och torrt och det kommer vi alltid göra. Våra tre underbara barn är och förblir mittpunkten och det viktigaste i våra liv.”, skrev de i ett gemensamt uttalande på Instagram när de offentliggjorde skilsmässan.

Hanna och Martin är som sagt goda vänner idag och lever ett varannan vecka-liv med barnen Love, 17, och Saga, 11. De har också dottern Ida, 20, tillsammans men hon har flyttat hemifrån sedan en tid tillbaka. Hanna har tidigare berättat om det goda samarbetet hon och Martin har idag.

– Jag är så glad att vi separerade, vi är så mycket bättre isär. Jag är så glad över att vi har den relationen vi har och jag mår så bra, sa hon i sin podd.

Följarna jublar efter Martin Stenmarcks nya bild

Men nu är det alltså hela 20 år sedan Martin och Hanna fick sitt första gemensamma barn. Och det väljer Martin att uppmärksamma i ett inlägg på Instagram eftersom hon nu fyllt 20 år!

”20 år”, skriver han följt av tre hjärtan.

Och nu väller gratulationerna in!

”Grattis till er fina dotter!!”, skriver en person.

”Stort grattis Ida!!”, skriver en annan.

”Grattis Ida, det var kul när du var med pappa och sjung i Örebro”, skriver en tredje.

”Grattis Ida ! Sluta aldrig sjunga !! Du har en jättefin röst !!”, hälsar en fjärde.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Instagram

Annons