ExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtra
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Hanna Hedlunds nya ord om skilsmässan från Martin Stenmarck: ”Sorg”

16 aug, 2023 
Frida Eklöf
Hanna Hedlund och Martin Stenmarck
Hanna Hedlund och Martin Stenmarck skilde sig för två år sedan.
I en ny intervju berättar Hanna nu om tiden efter skilsmässan och känslorna som kom med det.
– Det har varit en sorg som behövt ha sin gilla gång, säger hon till Året Runt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Hanna Hedlund om livet som ensamstående mamma: ”Det funkar jättebra”Brand logo
Hanna Hedlund om livet som ensamstående mamma: ”Det funkar jättebra”

Ex-makarna Hanna Hedlund, 48, och Martin Stenmarck, 50, var ihop i 22 år innan de valde att gå skilda vägar. Tillsammans har de tre barn, döttrarna Ida, 19, och Saga, 11, samt sonen Love, 16.

Hanna och Martin var länge ett av Sveriges hetaste kändispar, så när det dystra beskedet att dem skulle gå skilda vägar kom, var det många som blev chockade.

Hanna Hedlunds nya ord om skilsmässan från Martin Stenmarck

Både Hanna och Martin har varit sparsamma med vad de valt att dela med sig av från privatlivet.

Sedan juni 2021 har det minst sagt hänt mycket i ex-makarnas liv. Bland annat har de fortsatt att arbeta med olika projekt och båda har även hittat kärleken på nytt efter separationen.

I en intervju med Hanna i Året runt berättar hon om sorgen och de faser hon har gått igenom efter skilsmässan.

– Det har varit en sorg som behövt ha sin gilla gång, särskilt eftersom det var en så värdefull relation som varade i 22 år och som gav oss våra tre barn. Nu är jag på andra sidan, men det har varit en tuff tid då jag bara behövt få vara ledsen och vilsen. Bara fått tugga i mig och vara i de där känslorna, säger Hanna och fortsätter:

Annons

– Jag har gått igenom både sorg och en känsla av misslyckande, för att nu ha landat i att känna hur bra det blivit.

Hanna Hedlund talar ut som sorgen

Att Hanna haft en händelserik vår och sommar har nog inte undgått någon. Sedan början av juli har hon varit ute på Diggiloo-turné tillsammans med artister som Andreas Lundstedt, Thomas di Leva, Jessica Andersson och John Lundvik.

När Hanna nyligen gästade Nyhetsmorgon för att prata om turnén kom samtalet tillslut in på Hannas nya låt Redo nu och den stora betydelsen låten har.

– Jag upplevde när jag separerade att sorgen påminde om sorgen efter min pappa som dog för sju år sedan. Jag insåg att det är samma typ av sorgearbete. När någon har gått bort så pratar man just om sorgearbetet. Folk har respekt för det och kan nästan berätta för en vilken fas man är i. Separationen påminde om den sorgen tyckte jag, säger Hanna i Nyhetsmorgon och fortsätter:

– Man kan tänka på någon med kärlek och minnas allt fint. Utan att bli ledsen, när man tänker på någon om någon har försvunnit, varesig i det här livet eller i en relation.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Youtube

Annons