LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Hanna Hedlunds dotter Ida flyttar hemifrån: ”Hon växer så mycket”

12 jul, 2023 
Johanna Talamo
Hanna Hedlunds dotter flyttar hemifrån
Hanna Hedlund är mamma till barnen Ida, Saga och Love.
Nu kan Hanna berätta om ett stort steg med barnen, nämligen dottern Idas kliv in i vuxenlivet.
– Fantastiskt att se hur lycklig hon är, säger hon i sin podd.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Hanna Hedlunds ärliga ord om splittringen från Jessica Wahlgren – poddens räddningBrand logo
Hanna Hedlunds ärliga ord om splittringen från Jessica Wahlgren – poddens räddning

Hanna Hedlund, 48 har tillsammans med ex-maken Martin Stenmarck, 50 tre barn. Döttrarna Ida, 19 och Saga, 11 samt sonen Love, 16. Martin och Hanna valde att gå skilda vägar för drygt två år sedan och sedan dess har de gjort allt för barnen, de har varit deras första prio på alla plan.

Men mycket har hänt under den här tiden. Både Martin och Hanna verkar ha funnit kärleken på nytt.

Hanna Hedlund många glädjebesked

Det var i Mix Megapol i maj som Hanna Hedlund berättade om sin nya pojkvän, som hon för närvarande håller hemlig.

– Vi håller på att lär känna varandra, sade hon i programmet och fortsatte:

– Det är härligt att ha lite pirr i magen och känna sig som 25 igen.

Men det är inte bara Hanna och Martin som funnit kärleken utan även deras gemensamma dotter Ida. Hanna visade nyligen stolt upp sin dotter när hon tog studenten och i videoklippet kunde man se dottern pussa sin pojkvän Frans.

”Älskade Ida!! Grattis till oss som får ha dig i våra liv och grattis till dig. Studenten avklarad och hela världen är din vi kommer följa dig och finnas här och vara de stoltaste föräldrar man kan vara. Älskar älskar älskar dig och fy fan vad du är bra!”, skrev Hanna till videoklippet.

Dottern Idas kliv in i vuxenlivet

Den folkkära sångerskan driver en podd tillsammans med Jessica Wahlgren vid namn Jessica & Hanna – Å andra sidan. I det senaste avsnittet av podcasten avslöjar Hanna dessutom att hennes dotter Ida ska ta nästa kliv in i vuxenlivet – nämligen flytta hemifrån.

Annons

– Ida har fått ett andrahandskontrakt, i ett år ska hon få hyra en lägenhet med en kompis. Så hon ska flytta i oktober, alltså det är så stort, säger Hanna i podden.

Fortsättningsvis uttrycker Hanna sin glädje över att barnen börjar bli ”flygfärdiga” och redo att ge sig ut i världen. Hon berättar även att Ida redan nu bor själv eftersom hon under sommaren tar hand om vännen Kajsa Ernsts lägenhet medan hon är borta.

– Nu under sommaren lånar hon och pojkvännen Kajsas lägenhet. Ida växer så mycket av det här, det är så fantastiskt att se hur lycklig hon är och då har man ju gjort ett bra jobb, konstaterar Hanna.

FOTO: Claudio Bresciani/TT

Annons