LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Hanna Hedlund visar upp dotterns kärlekslycka

19 jun, 2023 
Hanna Hedlund
Kärleken fullkomligt sprudlar i familjen Hedlund-Stenmark.
Nu har Hanna Hedlund publicerat en kyssbild på dottern Ida och hennes pojkvän Frans.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Därför vill Hanna Hedlund hålla sitt dejtingliv hemligtBrand logo
Därför vill Hanna Hedlund hålla sitt dejtingliv hemligt

Sommaren 2021 meddelade Hanna Hedlund, 48, och Martin Stenmarck, 50, att de bestämt sig för att skiljas. Sedan dess har mycket skett i de bådas liv. Martin avslöjade i höstas att han funnit kärleken på nytt men vem det är som vunnit hans hjärta har han valt att hålla hemligt.

Även Hanna har idag funnit en ny kille, det avslöjade hon när hon gästade Mix Megapol i maj.

– Vi håller på att lär känna varandra, sa hon i programmet och fortsatte:

– Det är härligt att ha lite pirr i magen och känna sig som 25 igen, säger artisten.

Hanna Hedlund visar upp dottern Idas kärlekslycka

Hanna och ex-maken Martin har tillsammans tre barn – döttrarna Ida, 19, och Saga, 11, samt sonen Love, 16. I dagarna var det dags för en stor händelse i familjen Hedlund-Stenmarck, äldsta dottern Ida har nämligen tagit studenten.

Annons

På sociala medier delar nu Hanna och Martin med sig av bilder från den härliga dagen som de firade sin dotter. I ett videoklipp visar nu Hanna upp att även dottern har funnit kärleken, hon syns nämligen kyssa en annan student vid namn Frans.

”Älskade Ida!! Grattis till oss som får ha dig i våra liv och grattis till dig. Studenten avklarad och hela världen är din vi kommer följa dig och finnas här och vara de stoltaste föräldrar man kan vara. Älskar älskar älskar dig och fy fan vad du är bra!”, skriver Hanna till videoklippet.

Hanna Hedlund och Martin Stenmarks relation efter skilsmässan

Att Hanna och Martin har en fin relation sedan skilsmässan råder inga tvivel kring. Inte nog med att de syntes fira dotterns student tillsammans så var de även på plats under sonen Loves konsert nyligen.

”My god vad bra!!! Visst jag är partisk, men Love min älskade prins som inte velat sjunga för människor förrän för ett år sen typ, står här med klasskamrater från musikproduktionklassen på rytmus och äger!!”, skrev Hanna till ett klipp där hon visade upp sonens framträdande.

FOTO: TT

Annons