Martin Melins oväntade ord om Simon Sköld – avslöjar känslorna

Simon Sköld, Camilla Läckberg, Martin Melin
Efter att Martin Melin och Camilla Läckberg gick skilda vägar träffade deckardrottningen kärleken på nytt i MMA-fightern Simon Sköld.
I en intervju med Hänt berättar nu polisen, författaren och tv-profilen om sin relation till ex-fruns nya partner.
Annons

Det var under 1997 som Martin Melin blev känd när han som första person vann tv-programmet Expedition Robinson. Sedan dess har polisen hållit sig kvar i rampljuset, bland annat genom att medverka i flera andra tv-program och skriva böcker.

Annons

Under 2005 träffade han för första gången deckarförfattaren Camilla Läckberg när hon behövde hjälp av en polis för att göra research till en av sina romaner. De blev sedermera ett par och 2009 fick de sonen Charlie Melin tillsammans. Året därpå gifte de sig.

Melin om relationen med Läckberg

Det äktenskapet höll till 2015 då de gick skilda vägar. Camilla Läckberg har sedan dess gift om sig och lever nu tillsammans med MMA-fightern Simon Sköld.

Annons

– Vår relation är bra. Som ett skilt par är det bra, väldigt bra. Vi kommunicerar, vi bråkar inte, vi är inte oense, säger Martin Melin om sin nuvarande relation till ex-frun och tillägger:

– Vi umgås inte särskilt mycket egentligen, men när vi ses är det ganska kul. Vi skvallrar och pratar. Det är väldigt okomplicerat.

Martin Melin och Camilla Läckberg delar vårdanden om Charlie. Melin har också två andra barn, Fanny och Felix, tillsammans med Christina Melin från deras tidigare relation. När Hänt pratar med Melin är det han som har hand om barnen som njuter av sommarlovet.

– Jag har gått med i en båtpool och har tillgång till en båt nu i sommar. Så det ska vi åka. Sen får vi se vad det blir, det är ju en lite ovanlig sommar, säger Melin om planerna för de kommande veckorna.

Öppnar upp om Simon Sköld

En mysig om än märklig sommar, alltså, och en god relation till sin före detta partner. Men hur känner egentligen Martin Melin för exets nya kärlek? Jo, det visar sig att han gillar honom.

Annons

– Simon och jag går jättebra ihop, säger Melin.

Anledningen till det är hur Sköld har hanterat rollen som extrapappa till Melins och Läckbergs son.

– Han är jättebra med Charlie som jag har tillsammans med Camilla. Och det är viktigt för mig att han växer upp med en låtsaspappa som är bra, säger Martin Melin och tillägger:

– Simon är jättebra. Jag gillar honom.

Martin Melin berättar också om svårigheterna kring att ha barn tillsammans med någon som man är skild från.

– Det blir ett logistikproblem, så blir det alltid. Vem ska ha barnen när och så. Man sätter upp ett schema som inte alltid funkar – hur ska man göra på loven och sommaren och så, säger han och fortsätter:

Annons

– Det finns ju par som inte kan prata med varandra och som inte kan umgås, då blir det väldigt svårt och jobbigt. Men det har aldrig varit några problem med Camilla eller Christina. Det går ganska enkelt.

Bild: Karin Törnblom, Tommy Holl/TT

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…