Martin Melins kärleksbesked – 5 år efter skilsmässan

Martin Melins nya kärleksbesked – 5 år efter skilsmässan från Camilla Läckberg
Det var fem år sedan Martin Melin skilde sig från författaren Camilla Läckberg.
Efter separationen har han haft fullt upp med att skriva på sin bok – nu kommer han med ett nytt besked om kärlekslivet.
– Jag tar mig tid till det, säger han till Hänt.
Annons

Tv-profilen Martin Melin, 52, blev känd för svenska folket genom sin medverkan i premiäromgången av dokusåpan Expedition: Robinson. Säsongen slutade med att Martin stod som segrare men trots det nyvunna kändisskapet fortsatte Martin jobba som polis efter inspelningarna.

Annons

När det kommer till privatlivet har Martin Melin varit gift två gånger. Tillsammans med ex-hustrun Christina Melin, 41, har han barnen Fanny och Felix. Sonen Charlie har han ihop med författaren Camilla Läckberg, 45, som Martin var gift med mellan 2010 och 2014.

Martin Melins tidigare besked om dejtandet

När Hänt träffade Martin på en biopremiär för ett år sedan avslöjade han att han kände sig redo för att ta tag i dejtandet igen.

Annons

– Jag är verkligen singel. Letar inte aktivt. Det som kommer det kommer men så fort jag är klar med min bok i vår kommer jag börja dejta, sa han då.

Ett par månader senare berättade Martin att han var rejält sugen på att hitta kärleken på nytt.

– Jag saknar verkligen en flickvän och det står jag för. När jag har skrivit färdigt boken ska jag ta mitt dejtande seriöst. Jag måste sätta igång, sa han vid tillfället.

Nya orden om kärlekslivet

Under söndagen träffade Hänt Martin Melin på biopremiären av filmen Sune – best man. Han avslöjar att boken ännu inte är helt färdigställt och att den kommer att komma ut senare än planerat. Av den anledningen har Martin inte haft tid att inleda en ny relation men han har ändå börjat dejta.

Annons

– Det gör jag litegrann, det hinner jag med. Jag tar mig tid till det. Men det är ingenting som leder till något mer allvarligt. Jag har inte riktigt haft tid, min dörr är liksom inte öppen. Och då blir det ingenting, berättar han för Hänt.

Martin Melin har dock en ny plan för när han är redo att börja dejta mer seriöst.

– Jag öppnar dörren efter nyår, säger han.

AV: Stina Dahlgren, Jonna Axelsson

FOTO: Eero Hannukainen/TT

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…