TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Martin Melin om lärdomarna efter sina två avslutade äktenskap

25 okt, 2020 
AvLovisa Ström
Martin Melin & Camilla Läckberg
Kändispolisen Martin Melin har varit gift med både Camilla Läckberg och Christina Melin.
I en intervju med Hänt berättar han nu vilka insikter relationerna har gett honom.
– Dålig, säger han.
Annons
Camilla Läckberg och Martin MelinBrand logo
Camilla Läckberg och Martin Melin

Martin Melin och deckardrottningen Camilla Läckberg gick skilda vägar 2014 efter fyra år som gifta. Men innan hans äktenskap med författaren var han även gift med Christina Melin, som han separerade från 2007.

Idag har Martin en bra relation till båda sina ex-fruar och i en intervju med Hänt berättar han om hemligheten bakom de goda relationerna.

– Jag tror att framgången till att ha en bra relation till sina ex är att först acceptera att det som varit har varit. Att inte älta utan gå vidare. Liksom har det varit dåligheter och tjafs så lägg undan det. Glöm det. Det går inte att hålla på och tjafsa i fem år efter att man har separerat, utan jag tror man måste kunna gå vidare i livet, säger han innan han fortsätter:

– Och har man barn ihop så tror jag att det är ganska nödvändigt att man har en bra relation med sitt ex eller sina ex. Och det har jag med båda två, så det är jätteskönt.

Idag är Martin Melin singel, och även fast han inte aktivt letar efter en ny partner är han öppen för att en dag gifta sig ännu en gång.

Annons

– Jag stänger inga dörrar för ett ”tredje-gången-gillt-giftermål, det gör jag inte. Det är ingenting jag funderar på, men jag stänger absolut inte någon dörr för det, säger han.

Martin Melins insikt efter relationerna

Man lär sig något av alla relationer, och till Hänt berättar polisen om de stora insikterna hans tidigare äktenskap har gett honom.

– Jag har lärt mig jättemycket från varje, för när man separerar så får man ju höra vad det är man är dålig på eller har varit dålig på. Det finns ju en anledning till varför man separerar, säger han innan han fortsätter

– Så jag har tagit med mig mycket från allt det här med närvaro till att bekräfta sin partner mycket mer, och lägga tid på sin partner mycket mer. Det fick jag framför lära mig från den första relationen.

Idag har Martin Melin varit singel och bott själv i sju år, vilket också har gett honom nya erfarenheter och perspektiv på saker och ting. Och alla insikter och lärdomar han samlat på sig från tidigare relationer har gjort att Martin idag känner att han skulle vara en bättre partner än för några år sedan.

– Det har jag ju känt de gånger jag har dejtat någon lite längre. Jag tänker mycket mer på hur jag är och hur jag ska vara, och jag känner ju att jag är en bättre partner idag än vad jag var för sju år sen, säger han.

FOTO: TT

Annons