LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Martin Melins fråga till Bingo Rimér efter bilderna på dottern Fanny

15 sep, 2020 
Martin Melin och Bingo Rimér
Martin Melins dotter Fanny blir 18 år om några månader.
Efter att duon tagit ett gäng bilder tillsammans skickar nu Martin ut en fråga till Bingo Rimér i offentligheten.
Annons
Martin Melins fråga till Bingo Rimér efter bilderna på 17-åriga FannyBrand logo
Martin Melins fråga till Bingo Rimér efter bilderna på 17-åriga Fanny

Martin Melin, 53, hade länge en omskriven relation med deckardrottningen Camilla Läckberg, 46. Duon gifte sig 2010 och skaffade tillsammans sonen Charlie, 11. Men relationen fick sig ett slut och 2014 lämnade de tidigare makarna in en skilsmässoansökan.

Innan Martin fann kärleken i Läckberg hade han varit gift en gång tidigare. Christina Melin var nämligen Martins första fru och det forna paret har tillsammans en dotter och en son – Fanny, 17 och Felix, 13.

Idag har Martin en god relation till båda sina ex-fruar och de syns till och med umgås från och till under olika familjetillställningar.

Martin och Fannys nära relation

Fanny har under sin uppväxt dykt upp på offentliga tillställningar med sin pappa. Fortsatt idag verkar hon trivas bra i rampljuset då hon driver ett Instagram-konto med hela 20.000 följare. Hon är även aktiv på andra sociala medier som Tiktok och Youtube.

Under en intervju med Hänt i somras berättade Martin att dottern för tillfället läser på mediagymnasium och funnit ett stort intresse för foto samt redigering av film. Vad hon exakt hoppas på att arbeta med längre fram var vid tillfället oklart.

Annons

Martin och dottern ser ut att ha en nära relation till varandra och delar ofta med sig av uppdateringar där de spenderar tid ihop. Nyligen knäppte de en hel drös med bilder ihop som Martin publicerade på sin Instagram.

Om åtta månader är hon myndig och gör som hon vill, i princip.Tur hon är klok, Fanny Melin. Idag togs det bilder igen. Och jag snodde några ihop med henne. Kan vara kul att ha på hemmet sen”, skriver Martin till bildserien.

Offentliga frågan till Bingo Rimér

Vad Martin dock la märke till under sin fotografering med dottern var hans bristande fotokunskaper. Efter att publicerat ytterligare två bilder på Fanny skickade han därför en fråga till proffsfotografen Bingo Rimér, 45.

”Två snaps från dagens fotosession. Och jag använder mig alltså bara av naturligt ljus, aldrig blixt. Är dålig på ljussättning så förlitar mig på det naturliga. Jag har nån blixt modell större jag köpte för 5-6 år sedan och väntar fortfarande på att Bingo Rimér ska få sin mancave klar så jag kan komma dit och han kan visa hur den fungerar. Så Bingo – när!”, skriver Martin i ett inlägg på Instagram.

Bingo har ännu inte gett något svar i kommentarsfältet.

FOTO: Eero Hannukainen/TT/Instagram

Annons