LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Martin Melins uppmaning till Fanny Melin – vädjan om barnbarn

20 mar, 2021 
Martin Melin och Fanny Melin
Martin Melin är just nu aktuell i Let's dance och dansar tillsammans med Maria Zimmerman.
Men det är inte bara premiären som är i hans tankar – Martin börjar nämnligen bli rejält sugen på barnbarn.
Annons
Martin Melin: Därför vill jag kasta en paj på Camilla LäckbergBrand logo
Martin Melin: Därför vill jag kasta en paj på Camilla Läckberg

Martin Melin, 53, avslöjade sin medverkan i Let's dance 2021 i Efter fem i TV4, och det stod därmed klart att han dansar tillsammans med Maria Zimmerman, 31.

– Jag börjar förstå vad har jag gett mig in på. Det är så otroligt mycket. Det är koordination, det är rörelser, det är kroppen, det är steg och det bara snurrar i huvudet på mig, sa Martin Melin då i Efter fem.

När han inte syns dansa i Let's dance så jobbar Martin Melin som polis och är väldigt aktiv på sina sociala medier. Dagligen uppdaterar han om hur träningen går inför premiären den 20 mars.

Skadad inför premiären av Let's dance

En dag efter pressdagen av Let's dance avslöjade Martin Melin på Instagram att han varit rejält skadad och har behövt äta medicin för sitt ben. Dessutom behövde han vila hela förra veckan, men tycks vara på bättringsvägen nu inför premiären.

”Och ni är flera som skriver och frågar om mitt ben. Det är en inflammation som gjorde att jag fick vila hela förra veckan och äta lite starkare antiinflammatoriska tabletter. Och de har fungerat. Vi övervägde kortisonspruta men har valt att avvakta med det.Jag har nu kört för fullt i tre dagar och det känns nästan ingenting. Så nu ser det ljust ut inför lördagen, på den fronten i alla fall. Det är fortfarande några ”moves” som behövs jobbas med. Men det tar vi under torsdagen...”

Annons

Förra året drabbades även Martin Melin av corona, vilket han talade ut om i sin egna podd vid namn Martin Melins podd. Där berättade Martin att han var nära att ringa 112.

– Jag var sjuk i våras och de första tre dygnen var inte roliga kan jag säga. Då låg jag med mobiltelefonen, jag hade 112-appen öppen så att jag bara skulle behöva trycka. För jag hade ett sånt tryck över bröstet och kunde inte andas. Jag sov nästan ingenting på två dygn, sa Martin i podden.

Nya uppmaningen till dottern Fanny Melin: ”Barnbarn”

Vi är även vana att se Martin Melins dotter Fanny Melin, 17, främst på sociala medier där de två ofta syns tillsammans.

Nu pikar Martin Melin skämtsamt till Fanny om barnbarn med en komisk bild på Instagram.

Till bilden skriver han: ”Låt inte den saliga blicken lura er. Nästa gång, om det händer, är det barnbarn.”

Även Fanny Melin svarar med en kommenterar: ”Du har hoppet på mig”.

FOTO: Karin Törnblom / TT

Annons