TRENDAR JUST NU!Bianca IngrossoPernilla WahlgrenFarmen 2024Melinda JacobsE-type

Martin Järborg tar paus från Nyhetsmorgon – nu avslöjar han orsaken

26 jun, 2022 
Martin Järborg
Martin Järborg är en av våra mest älskade profiler i Nyhetsmorgon. Vi ser honom i tv-rutan tillsammans med Soraya Lavasani, men nu försvinner han.
Läs mer här!
Annons
Jenny Strömstedt om att ha sommaren fylld med jobbBrand logo
Jenny Strömstedt om att ha sommaren fylld med jobb

TV4- programmet Nyhetsmorgon är ett av Sveriges folkkäraste och uppskattade tv-format genom tiderna. Programmet bjuds av nyhetsinslag, kultur, matlagning, musik och mycket mer!

I tv-rutan ser vi bland annat programledarna Steffo Törnquist, 66, Jenny Alversjö, 48, Sofia Geite, 40, Anders Pihlblad, 54, och Jenny Strömstedt, 49, Soraya Lavasani, 40 och Martin Järborg, 42.

Men nu sker det en förändring i programmet!

I veckan avslöjades nya programledarna

TV4 har tidigare meddelat att programmet ska göras om och att det ska komma två helt nya programledare till Nyhetsmorgon. Under en direktsändning berättade programledarna att TV4 gör nu ytterligare en förändring efter hela 30 år. Sändningen ska bli två timmar längre varje vardag. En av de folkkära programledarna berättade om förändringen.

Annons

– Det är så, så roligt att Nyhetsmorgon är så uppskattat av så många och då vill vi bara ge er ännu mer, sade Soraya Lavasani, 40, i programmet när nyheten avslöjades.

Men fler förändringar sker i programmet. De två nya programledarna är välkända ansikten för Nyhetsmorgon-tittarna det är Rania Shemoun Olsson, 46, och Thomas Ritter, 45.

När nya programledare tar över tv-rutan så är det flera som avgår.

Om avslutet: ”Sista arbetsveckan”

Nu vankas det sommar och det är flera programledare som nu försvinner från tv-rutan. Soraya Lavasani skriver på Instagram om hennes avslut.

Här har ni två laddade programledare som är inne på sista arbetsveckan innan semester. Men innan dess ska ett fullspäckat Nyhetsmorgon måndag sändas. Vi är igång - välkomna!”, skriver hon under bilden.

Det är inte bara Soraya som går på semester utan också kollegan Martin Järborg, på Instagram delar han en semesterbild.

Martin Jarborg tar en paus
Martin Jarborg tar en paus från Nyhetsmorgon.

FOTO: Youtube

Annons