Martin Björks ärliga ord om nya skönhetsingreppet

Martin Björks ärliga ord om skönhetsingreppet.
Radioprofilen Martin Björk har länge oroat sig över att han varit på väg att bli tunnhårig. Under tv-inspelningar har tankarna kretsat kring att det ska märkas i tv. Nu har han bestämt sig för att göra något åt saken. I ett ärligt inlägg på Instagram berättar Martin Björk om skönhetsingreppet.
Annons

I mars blev radoprofilen Martin Björk, 47, pappa för första gången. Det var i september förra året som Martin avslöjade att han väntade barn med flickvännen Sara Arvidsson, 31.

I mars berättade Martin Björk den glada nyheten att hans och Saras bebis kommit till världen.

Annons

Som dom krigade på inatt mina två hjältar. Men så kom han då äntligen klockan 05.22 o det va kärlek vid första ögonkastet”, skrev Martin Björk på Instagram till en bild på sig själv med bebisen i famnen.

Men nu har Martin Björk lagt ut en bild av lite annan natur. Han avslöjar nämligen att han ska göra en hårtransplantation.

Har under ett par år stört mig sjukt mycket på att jag inte har det där tjocka håret som jag en gång i tiden hade. Jag vet inte hur många gånger jag har stått i en tv-studio med smått panik eller tagit en bild i ett starkt ljus o funderat på om det syns att jag har lite tunnare hår på hjässan“, skriver Martin Björk på Instagram.

På bilden sitter han i gröna sjukhuskläder, omgiven av vårdpersonal.

Jag önskar verkligen att sånt här inte skulle påverka mig o att jag bara va en sån där skön snubbe som inte bryr sig. Men nej. Och idag ska jag göra något åt det. Jag ska helt enkelt ta från dom rika o ge till dom fattiga“, skriver han.

Stöttas av följarna

Annons

Martin Björk känner sig också trygg med att operationen ska vara ganska riskfri. Men om det värsta skulle hända har han en back up-plan.

Men om det mot all förmodan skulle gå åt helvete o jag inte överlever så slutar jag ju ändå med flaggan i topp. Nämligen med en jävligt tjock kalufs“, skriver han.

Annons

I kommentarsfältet får Martin Björk stort stöd av sina följare. Många tycker att han är modig som öppet berättar om skönhetsingreppet som han ska göra.

Så himla bra när människor är öppna med vilka ingrepp de göra!!” skriver en person.

Lycka till! Och tack för att du är öppen med detta, sjuuuukt många snubbar som pratar om detta och tycker det är jobbigt att de blir tunnhåriga men inte vågar göra något åt det pga rädsla att bli förlöjligade“, skriver en annan.

FOTO: Eero Hannukainen/TT, Instagram

Annons

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…