Martin Björks ärliga ord efter förlossningen: ”Största bekymret”

Martin Björk om pappalivet
Radioprofilen Martin Björk blev häromdagen pappa till en liten son tillsammans med flickvännen Sara Arvidsson. Nu berättar han om den första tiden som förälder och om parets största problem.
Annons

Det var i september förra året som radioprofilen Martin Björk, 46, avslöjade att han väntade barn med flickvännen Sara Arvidsson, 31.

Martin Björk meddelade häromdagen på Instagram att han och Sara fått sin bebis.

Annons

Som dom krigade på inatt mina två hjältar. Men så kom han då äntligen klockan 05.22 o det va kärlek vid första ögonkastet“, skrev Martin Björk på Instagram till en bild på sig själv med bebisen i famnen.

Nu är Martin Björk hemma med bebisen och flickvännen Sara Arvidsson. Under morgonens Vakna med NRJ fick hans programledarkollegor en pratstund med honom över telefon.

– Vi hade en jättefin förlossning. Sara var grym och lillen är väldigt, väldigt underbar, säger Martin Björk i Vakna med NRJ och fortsätter:

Annons

– Han luktar fantastiskt.

Martin Björks son har ännu inget namn

Av sin radiokollega Adam Alsing, 50, får Martin Björk frågan om de bestämt vad sonen ska heta.

– Nej, vi har ju inte det. Det är det som är grejen. Det är det största bekymret vi har just nu, att vi har inte kommit överens om ett namn. Alla vet ju att arbetsnamnet har varit Figge, men jag tror tyvärr jag kommer få vika ner mig för någonting annat lite längre fram faktiskt, säger Martin Björk.

Programledarna i Vakna med NRJ börjar genast föreslå namn till bebisen. Allt från Messiah till Frans-Sigge föreslås.

– Vi får se. Det löser sig. Det känns som ett ganska oviktigt problem, skrattar Martin Björk.

Nu kommer Martin Björk fortsätta njuta av den första bebistiden innan han ska vara tillbaka på jobbet.

Annons

– Jag mår svinbra och jag är överväldigad och väldigt glad över att få de här tio dagarna tillsammans med Sara och lillen. Det här är ljuvligt.

FOTO: Eero Hannukainen/TT, Instagram

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…