Markoolios utspel – efter ex-flickvännens avslöjande

Markoolios utspel – efter ex-flickvännens avslöjande

Markoolio är högst aktuell med sin nya bok.
Under lördagen gästade han dessutom En smak på livet.
Läs om artistens utspel i programmet efter ex-flickvännens avslöjande!
Markoolios mammas första ord om misären
0:46

Efter reklamen: Markoolios mammas första ord om misären

(0:46)

Slå på ljud

Marko ”Markoolio” Lehtosalo, 47, kan titulera sig som både sångare, låtskrivare, skådespelare, komiker och programledare.

Tidigt i sin karriär blev han känd för sommarplågorna Sommar och sol och Ingen sommar utan reggae – som 2007 även blev framröstad av Aftonbladets läsare till just Årets sommarplåga.

Utöver musiken har Marko bland annat vunnit Let's dance 2013, medverkat i Smartare än en femteklassare och programlett Top gear Sverige som hade premiär 2020.

Markos ointresse av en ny relation – efter skilsmässan

2014 gifte sig Marko med Jessica Westergård och tillsammans har de tre barn. Men för två år sedan så valde paret att gå skilda vägar och begärde ut skilsmässa.

Sedan dess har Marko legat lågt på kärleksfronten och lever nu ett varannan-vecka-liv med sina tre barn. Något som han verkar trivas bra med. För Ica-kuriren berättar han att han inte är intresserad av något förhållande.

– Jag är inte intresserad av ett förhållande, jag har så mycket annat för mig. Jag tycker om att jaga och nu ska jag börja renovera huset, säger Marko Lehtosalo och fortsätter:

– Om jag trots allt har dejtat någon så har jag varit väldig rak: Jag söker inget fast förhållande. Jag har sagt till barnen att det aldrig kommer att flytta in en kvinna i vårt hus.

Orden från ex-flickvännen – Markos utspel

Under lördagen var det dags för Marko att gästa Lotta Lundgren, 51, och Erik Haags, 54, program En smak på livet. Det samtalas om högt och lågt och blir både känslosamt och skrattfest.

Programledarna har pratat med nära och kära till Marko för att luska fram vilken typ av mat de ska bjuda honom på för att väcka minnen, och helt plötsligt visar det sig att Markos ex-flickvän avslöjat en liten detalj om artisten.

– När vi har frågat folk om dig och ditt ätande så träffade vi på en ex-flickvän som sa att hennes starkaste minne var att du gick runt utan brallor och drack ur mjölkpaketet. Stämmer det här?, frågar Erik Haag och kommer med ett förslag som får Marko att brista ut i skratt:

– Vi såg framför oss att vi som en final skulle ta av oss brallorna och gå runt i kalsongerna och dricka mjölk, föreslår han.

Och vips så är det just det som sker. Alla tre drar av sig byxorna.

– Det här börjar kännas som en finsk fest, säger Markoolio och skrattar när han går omkring byxlös.

FOTO: Karin Törnblom/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN