Ex-frun Jessica Lehtosalo om Markoolios succé med tv-serien Marko & Irma

Markoolio och Jessica

Markoolio var tidigare gift med Jessica Westergård Lehtosalo.
Nu delar ex-frun för första gången med sig av några ord gällande Markoolios nya succé med tv-serien Marko & Irma.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Marko Lehtosalos känslomässiga låt med mamma Irma: ”Att det inte bara slutade i misär”
0:37

Efter reklamen: Marko Lehtosalos känslomässiga låt med mamma Irma: ”Att det inte bara slutade i misär”

(0:37)

Slå på ljud

Marko "Markoolio" Lehtosalo, 48, gifte sig med den personliga tränaren Jessica Westergård Lehtosalo, 39, år 2014. Tillsammans fick de tre barn – Moa, Melker och Majken.

Men i början av 2020 tog relationen slut och paret lämnade in en gemensam skilsmässoansökan. Tre år har nu gått sedan dess och mycket har hänt i familjen Lehtosalo sedan dess. I vintras hade Marko och hans mamma Irma Lehtosalo, 67, premiär för serien Marko & Irma där vi fick följa hur de byggde ett helt nytt hus till Irma.

Markoolios ex-fru Jessica Westergård Lehtosalo om Marko och Irmas succé: ”Inte undgått någon”

Programmet kom att bli en stor succé och blev snabbt en riktig snackis. Irma har redan från programmets start kommit att bli en karaktär med stor fan-skara på sociala medier och nyligen bekräftade mamman och sonen att programmet kommer tillbaka med en andra säsong.

I den första säsongen var det inte bara Marko och Irma som medverkade utan även Markos och Jessicas barn syntes flertal gånger. Jessica däremot höll sig undan. När Hänt når henne bekräftar hon att hon däremot har kikat på programmet.

”Tror ingen undkommit deras braksuccé på tv så svaret är, ja det har jag”, skriver Jessica i ett meddelande till Hänt efter att ha fått frågan gällande om hon kollat programmet.

Babben Larssons oväntade ord om Marko & Irma: ”Inte min grej”

Någon som däremot inte varit lika imponerad över Markoolios omåttligt populära program är Babben Larsson, 66. Inför premiären av Bäst i test som Markoolio medverkade i berättade hon för Hänt om sina tankar över TV4-succén.

– Det var inte min grej. Jag tycker det är för mycket krångel, jag är inte så förtjust i reality av den här sorten just när man följer familjemedlemmar och får komma in i deras privatliv. Jag vet inte, det är inte min grej, sa då Babben.

FOTO: TT

FRÅN FÖRSTASIDAN