Marko “Markoolio” Lethsalos tystnad om Jessica Westergård

Marko
Det var i januari som Marko "Markoolio" Lethsalo och hustrun Jessica Westergård Lethsalo lämnade in en ansökan om äktenskapsskillnad.
Men trots att nyheten har blivit löpsedelstoff i hela Sverige har Markoolio själv varit märkligt tyst om uppbrottet.
Annons

Det var sex år sedan som Marko “Markoolio” Lethsalo och Jessica Westergård Lethsalo sa ja till varandra i Gustavsbergs kyrka. Ceremonin blev en romantisk tillställning med många kända ansikten bland gästerna. Bland annat artisterna Sonja Aldén, Sanna Nielsen, regissören Peter Magnusson, och tv-profilerna Renée Nyberg och David Hellenius närvarade vid bröllopet.

Paret träffades för första gången 2008 då Marko valde att anställa Jessica som personlig tränare för att få hjälp att komma i form. Kärlek uppstod snart och 2013 friade Marko i direktsänd radio.

– Jag har inte varit så bra på att säga “älska” i mitt liv tidigare, men jag älskar dig jättemycket. Så därför undrar jag Jessica om du vill gifta dig med mig? frågade han då.

Tillsammans har paret de tre barnen Moa, 10, Melker, 8, och Majken, 5.

Annons

Jessica Westergård Lethsalo om uppbrottet

Men så i våras avslöjade Aftonbladet att paret hade gått skilda vägar. Trots att varken Marko eller Jessica då ville yttra sig om uppbrottet skrev tidningen att paret lämnat in en ansökan om äktenskapsskillnad i januari i år.

Annons

– Det där vill inte jag kommentera, det får ni ta med Marko, sa Jessica till tidningen när de pratade med henne i mars.

Tidigare har paret bott tillsammans i en villa på Ingarö utanför Stockholm. Villan har varit vida omtalad då den benämnts som ett riktigt lyxhus med egen strand och palmer.

Tuffa tiden

Men sedan Markoolio för en tid sedan återvände till sitt uppdrag på Rix Morronzoo har han valt att inte benämna uppbrottet.

– Det är okej, det är en massa saker dels på privat plan som är lite jobbigt, förklarade Marko innan han tog en paus från uppdraget som morgonprogramledare.

Marko har haft en tuff start på året där, förutom skilsmässan från hustrun, vännen Adam Alsing gick bort i sviterna av corona.

Annons

“Kommer sakna dig för alltid min vän. Min själ gick sönder idag.” , skrev han efter att ha mottagit de fruktansvärda nyheterna om Adam Alsings död.

Adam Alsing, Markoolio och Tony Rickardsson är just nu aktuella som programledare för tv-programmet Top Gear som går på Dpaly.

Märkliga tystnaden

Någonting om det plötsliga uppbrottet från hustrun Jessica har Markoolio dock inte sagt, varken på Instagram eller sina egna sociala medier.

Och faktum är att paret faktiskt inte är helt separerade ännu. Då de båda har barn tillsammans har de en betänketid på sex månader innan skilsmässan fullt kommer att slå igenom. Enligt Folkbokföringen bor dock inte makarna längre tillsammans då Marko bor kvar i villan på Ingarö, medan Jessica flyttat till en adress i

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…