Marko ”Markoolio” Lehtosalos kärleksliv efter skilsmässan från Jessica

Markoolio

Marko ”Markoolio” Lehtosalo blev singel i början av året.Nu avslöjar han huruvida han vill dejta någon igen – och berättar om det känslosamma löftet till sin äldsta dotter.

I januari 2020 skilde sig artisten Marko ”Markoolio” Lehtosalo och den personliga tränaren Jessica Westergård.

Ex-paret träffades 2008 när Markoolio anlitade Jessica som är personlig tränare. Sedan rullade allt på och 2013 friade Markoolio i direktsänd radio och idag har de tre gemensamma barn.

Men numera verkar Marko vara singel. På senaste tiden har det dock ryktats om att KD-ledaren Ebba Busch och artisten skulle ha dejtat under en längre tid. Detta har artisten dock förnekat, så även Ebba genom sin presskontakt.

På Instagram delade Marko med sig av ett komiskt montage, där det ser ut som att han står arm i arm med partiledaren.

LÄS MER: Ex-flickvännen Denise ord om Antonija Mandir och Oliver Hunts relation

"Känner mig lite som hiphopens David Batra, här står jag och min bae i matchande kläder, vi matchar alltid, jag och min lilla ledare”, skrev han till bilden när han skulle driva om ryktet.

När artisten gästar Martin Melins podcast kommer ryktet återigen upp på tal och han säger att inget någonsin hänt dem emellan. Han skulle inte heller tacka ja om partiledaren hörde av sig säger han.

– Jag har valt att leva själv, säger Marko i podden.

Löftet till dottern

Martin Melin säger då att det är normalt att känna så efter en skilsmässa.

– Det är tråkigt, särskilt när det är barn inblandat. Jag har sagt till min äldsta dotter, de var viktigt att prata om och inte lägga locket på, och låtsas och vissla som att allt är normalt, då barnen tog de ganska hårt, säger artisten.

Markos äldsta dotter Moa är idag tio år gammal.

– Moa sa till mig att hennes största rädsla är att jag ska träffa någon och att någon ska flytta in i vårat hus. Då tittade jag min dotter i ögonen och sa att ”så länge du bor här i huset kommer ingen flytta in här”.

– Ja, folk säger då att det kan komma som en blixt från klar himmel, men nej jag vet hur jag är och tyvärr nej. Det löftet kommer jag att hålla, säger han i podcasten.

Läs också: Marko ”Markoolio” Lehtosalo gör comeback på scenen efter tystnaden

Läs också: Margaux Dietz ord i podden om festkvällen med Ebba Busch bortklippt

SENASTE NYTT!