LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Mark Levengood framträdande väcker starka reaktioner från tittarna

04 apr, 2023 
André Färnsveden
Mark Levengood
Nyligen valde Mark Levengood att tala ut i Malou möter.
Nu träder flera tittare fram – med delade åsikter.
Jag gillar Mark men vad är det här för underhållning?”, skriver en tittare.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Jonas Gardell och Mark Levengood separerar efter 37 år ihopBrand logo
Jonas Gardell och Mark Levengood separerar efter 37 år ihop

Mark Levengood, 58, och maken Jonas Gardell, 59, valde nyligen att separera efter 27 år ihop. I ett inlägg på Instagram förklarade båda hur de, trots beslutet, inte ska skilja sig. Istället går de i parterapi. Sedan de båda synts på både galor och utlandsresor ihop.

Mark Levengood ångrar beslutet i relationen med Jonas Gardell

När Mark gästar Malou möter, med Malou von Sivers, talar han ut om separationen med Jonas och berättar än en gång var de står idag. Han förklarar att det finns en sak han ångrar i relationen – att de inte sökte hjälp tidigare.

– Vi har separerat. Vi ska inte skilja oss, vi går i terapi. Det borde vi ha gjort för längesedan, säger Mark i Malou möter och fortsätter:

– Det är så mycket med ett liv, man utvecklas, man får barn, barnen växer och flyttar. I en familj måste alla förhålla sig till varandra. Roller utvecklas och behov förändras, och där tror jag att ett äktenskap kan sättas för prövning. Varför gick vi inte i terapi för många år sedan?, frågar sig Mark.

Förutom relationen talar Mark även ut om sin tuffa uppväxt och relationen till sin mamma.

Tittarna delade över Mark Levengood

Men flera tittare verkar nu vara missnöjda över Marks framträdande i programmet. På TV4:s Facebook, under ett inlägg om Mark i Malou möter, skriver tittare att det var historier de redan hade hört förut och att de hellre hade velat se någon annan i programmet.

Annons

Har ni verkligen inget annat att komma med? Jag gillar Mark men vad är det här för underhållning? Malou, i alla ära men hur tråkigt är inte det? Vilken målgrupp riktar ni er till?”, skriver en tittare.

Håller med och han är för mycket på tv. Borde finnas intressantare då jag hört flera gånger hans uppväxtberättelse”, kommenterar en annan.

En till det är synd om”, skriver en tredje.

Svagt”, tillägger en fjärde.

Men det var delade åsikter i kommentarsfältet. Flera tyckte nämligen om Mark i programmet och vädjade till honom att inte ta åt sig av negativiteten.

Du är väldigt behaglig att lyssna på Mark och all kärlek till dig. Bryr dig inte om hatdrevet här, de är så bittra, ja nästan synd om de.”, menar en tittare.

Det här kommer jag att titta på. Mark är en av mina favoritpersoner.”, skriver en annan.

Vet inte vilka kanaler ni har. Har i allafall inte sett honom särskild ofta. Han är en varm och intressant person”, kommenterar en tredje.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons