LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Dystra beskedet för Mark Levengood – tvingas avbryta helt

05 dec, 2023 
Mark Levengood och artisten Krista Siegfrids skulle ha haft två konserter den här veckan. Men nu tvingas de lämna ett dystert besked till fansen.
”Nu kan det väl förhoppningsvis inte bli eländigare än såhär…”
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Mark Levengood om Jenny Strömstedts miss i NyhetsmorgonBrand logo
Mark Levengood om Jenny Strömstedts miss i Nyhetsmorgon

Mark Levengood, 59, är en riktig jul-kille och det är många som gärna hade firat jul med honom. Åtminstone om man ska tro vad oddsen sa inför att SVT skulle presentera vem som blir årets julvärd.

– Ja, alltså om jag skulle få frågan skulle jag nog allvarligt överväga det för jag tror att det hade varit en rolig uppgift. Men samtidigt tror jag att det är så mycket som ska stämma in alltså, det måste vara jämt mellan män och kvinnor, jämt mellan olika åldrar, sa Mark då.

Mark Levengood tvingas ställa in

Det blev inte Mark Levengood som vi får se i tv-rutan klockan 15:00 på julafton, utan istället får vi se fram emot David Batras sällskap. Men istället kan man se Mark på julkonserter nu i december tillsammans med den finlandssvenska artisten Krista Siegfrids, 38.

Annons

Duon har framfört några shower men nu tvingas de komma med ett otroligt dystert besked till alla som köpt biljetter. Det gäller dem som hade biljetter till showerna i Karis och Ekenäs.

”Pressmeddelande för omedelbar publicering. Krista Siergfrids och Mark Levengoods julföreställningar i Karis och Ekenäs ställs in på grund av sjukdom.”, lyder meddelandet.

Därför måste Krista Siegfrids och Mark Levengood ställa in

För dem som följer Krista på Instagram kanske detta inte kommer som en större chock. De senaste dagarna har hon kämpat mot en förkylning som inte verkar vilja ge med sig. Nu har det gått så långt att hon måste ställa in – efter läkarnas avrådan.

”Ni som har följt mej på min story vet hur jag har kämpat på med min förkylning. Nu har läkaren beordrat mej att vila och vara tyst eftersom jag inte har någon röst kvar över huvudtaget. Vi hoppas att jag återhämtar mej snabbt och att turnén kan fortsätta som vanligt mot slutet av veckan. Tack för er förståelse.”, skriver hon och konstaterar en annan tråkig nyhet:

”Ps: Detta är den sämsta födelsedagen i hela mitt liv! Nu kan det väl förhoppningsvis inte bli eländigare än såhär… Kram på er!”

Mark och Krista skulle ha uppträtt på tisdagen den 5/12 klockan 19:00 på TryckeriTeatern i Karis samt onsdagen den 6/12 klockan 17:00 i Kulturhuset Karelia i Ekenäs. Dessa spelningar ställs in och publiken ska få sina biljetter återbetalade.

Mark och Krista ber så hemskt mycket om ursäkt för besväret.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons