LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Mariettes stora lycka – nya barnbeskedet med frun

31 dec, 2022 
AvJonna Lawaetz
Mariette Hansson
Mariette Hansson och hustrun Isabelle genomgår just nu en IVF-behandling för att utöka familjen.
På parets gemensamma Youtube-kanal låter paret följarna hänga med på deras resa.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Marcus och Martinius första ord om Melodifestivalen 2023: ”Leverer et fullt show”Brand logo
Marcus och Martinius första ord om Melodifestivalen 2023: ”Leverer et fullt show”

Mariette Hansson, 38, inledde sin musikkarriär i TV4:s musiktävling, Idol, 2009. Där hon till slut hamnade på en fjärdeplats. Därefter har vi sett henne medverka i Melodifestivalen ett flertalet gånger. Noterbart är att hon tagit sig till final på Friends arena samtliga gånger som hon ställt upp i tävlingen.

Vid sidan av sin musikaliska karriär bollar Mariette ett familjeliv. Sångerskan lever ihop med hustrun Isabelle Hansson, 33, och tillsammans har de sonen Dante. Isabelle har sedan en tidigare ett barn och boxerhunden Bosse.

Mariette och Isabelles resa att utöka familjen

Mariette har varit öppen om att paret vill utöka familjen ytterligare och att de vill ge sina barn ett litet lillasyskon. Längtan efter ytterligare ett syskon kom bara månader efter Dante kom till världen.

Annons

– Ja, jag vill säga att jag redan är sugen! Det är så konstigt, allt man går igenom och liksom det är omtumlande men ändå. Så det är mycket möjligt att vi försöker igen, vi får se, sa Mariette till Hänt i våras.

Nu har paret ha gjort slag i saken och meddelar att Mariette just nu genomgår IVF-behandling för att bli gravid. Paret driver en gemensam Youtube-kanal, Bell & Jet, där de öppet berättar om resan mot ett lillasyskon. I det senaste avsnittet får vi följa med under behandlingen när Mariette ska plocka ut ägg.

IVF kan många gånger vara smärtsam och det är många steg och omgångar av behandling som krävs.

– Hur känns det, älskling?, frågar Isabelle i videon varpå Mariette svarar:

– Jag börjar ana vad jag har att vänta mig.

Isabelles oro för Mariette under läkarbesöket

Mariette gick igenom samma procedur när hon blev gravid med Dante, men på grund av coronapandemin kunde Isabelle dessvärre inte vara med som stöd då. Hon poängterar hur glad hon är att kunna vara med denna gång. Mariette berättar att nålen som läkaren använder är väldigt lång och uppmanar sin fru att följa med in i behandlingsrummet för att se den.

Annons

– Jag vet inte om jag vill se att de sticker in en så lång nål i dig, säger Isabelle och fortsätter:

– Det var så jobbigt när vi gjorde detta sist och det var pandemi, så fick jag ju sitta i bilen nedanför och veta att du. På något sätt känns det bättre att vara nära dig här, trots att det är jobbigt att se dig ha ont.

Men smärtan var allt värt det. I slutet av videon meddelar paret att allt gått som de ska och att läkaren lyckades plocka ut 15 av Mariettes ägg. Lyckan är total och Mariette tar några danssteg för att förmedla känslan.

Hänt har sökt Mariette för en kommentar.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Youtube

Annons