LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Mariettes video från förlossningen skapar reaktioner: ”Fångad på film”

09 dec, 2023 
Linn Seipel
mariette förlossning film
Mariette och hustrun Isabelle Hanssons lilla dotter Della är strax över en månad gammal.
Nu delar Mariette med sig av en intim video från förlossningen – vilken får följarna att häpna!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Mariettes mörkande om graviditeten under MelodifestivalenBrand logo
Mariettes mörkande om graviditeten under Melodifestivalen

Artisten Mariette Hansson och hustrun Isabelle Hansson kan sedan en månad tillbaka klassa sig själva som tvåbarnsföräldrar. Lilla dottern som de tillslut valt att döpa till det vackra men ovanliga namnet Della föddes den 5 december 2023. Sedan innan har de sonen Dante, 2, tillsammans.

Till följarnas glädje delar paret med sig mycket från sin vardag tillsammans med barnen och från Mariettes artistkarriär. I ett uppmärksammat inlägg kombinerar hon de två på ett sätt som får följarna att häpna.

Mariette Hanssons video från BB hyllas av följarna: ”Underbart”

Hon sitter nämligen på BB bara timmar innan själva förlossningen och repar inför en kommande föreställning.

”Verklig händelse fångad på film ungefär 19 timmar innan jag tog emot Della i min famn”, skriver Mariette som text till inlägget och på videon syns texten ”När du ska föda barn, men du har gig en och en halv vecka senare”

I kommentarsfältet väller det in skrattande emojis och hejarop. Och som denna följare skriver, är det enväldigt positiva i sin ton:

Annons

”Men underbart! Inte en enda kommentar om vilken dålig mamma du är som fokuserar på jobb när du ska bli mamma. Det finns hopp för den svenska missunnsamheten, bitterheten och avundsjukan. Heja dig! Du e för härlig”

Mariette Hansson om nyfödda dottern Della: ”Märker att hon reagerar”

Andra påpekar att just musik kan ha en stark effekt på det lilla barnet – och faktiskt vara hjälpsam för mamman genom förlossningsarbetet.

”Min mamma stod på scen och sjöng dagen innan jag gjorde entre. Lilla Della kommer som jag troligen alltid ha musiken med sig i hjärtat”, skriver en.

”Vad häftigt! Jag har aldrig haft något gig planerad, men sjöng under delar av min senaste förlossning. Det lät nog inte så vackert, men det var ett bra sätt att hålla fokus på andningen.”, skriver en annan.

”Den lilla kommer förmodligen kunna känna igen låtarna du tränar på”, skriver en tredje vilket får Mariette att svara:

”Jaaaa jag märker att hon reagerar på vissa låtar”, följt av en glad emoji med hjärtan.

En upplevelse fler skriver under på:

@marietteofficial visst är det häftigt! Jag sjöng alltid vargasången för äldsta dottern när hon skulle sova, lillasyster låg då i magen. Jag är helt säker på att hon kände igen den sen när hon var född.”, berättar ytterligare en följare.

FOTO: Claudio Bresciani / TT, Instagram

Annons