Marie Serneholts vädjan efter tvillingarnas förändring

Marie Serneholt ber följarna om hjälp med tvillingarna
Under hösten förra året fick Marie Serneholt och pojkvännen Fredric Palmqvist tvillingarna Philip och Nicholas. Marie har på sin blogg berättat om livet som tvillingmamma. Nu ber hon sina följare om råd då hennes bebisar håller henne vaken om natten.
Annons

Tv-profilen Marie Serneholt, 35, blev i september förra året mamma till tvillingpojkarna Philip och Nicholas. Marie och pojkvännen Fredric Palmqvist, 33, blev ett par under hösten 2017. Bara några månader efter kärleksavslöjandet kom nyheten om att paret väntade barn.

sin blogg har Marie Serneholts fans kunnat följa hennes liv som mamma till tvillingar – något som inte alltid är så lätt. Hon har sedan förlossningen berättat öppet om både den glädje och de utmaningar som hon mött under tiden som småbarnsförälder.

Annons

Nu ber Marie Serneholt sina följare om hjälp i ett blogginlägg. Där skriver hon att Philip och Nicholas, som nu blivit nio månader gamla, gärna äter på natten – något som stör hennes sömn.

Annons

Våra barn somnar mellan kl.18:30-19:30 efter välling och vaknar upp innan midnatt för att äta varsin gång. Sedan vaknar de ytterligare en gång var på natten. Då vaknar de såpass så det enda som funkar för att de ska somna om är att få lite mat. Det räcker liksom med 120ml för att de ska lugna sig och somna om, men huuuuur vänjer vi av dem med detta nattätande?” skriver Marie Serneholt på sin blogg.

Hon fortsätter:

Det känns ju som om man fyller på innan man själv ska sova så borde det ju räcka, men verkar inte så ju. De äter bra under dagen så i mina ögon borde de stå sig. Det känns mer som en vanegrej nu.”

Får tips av följarna

I kommentarsfältet får också Marie Serneholt tips från sina följare som önskar henne lycka till.

Annons

Lycka till! Du verkar vara en sån fin och trygg förälder till dina härliga pojkar”, skriver en person i kommentarsfältet.

Marie Serneholt har tidigare öppet berättat om hur hennes kropp förändrats och tagit skada av att bära och föda två barn.

”Förutom det kroppen gick igenom under själva graviditeten så är ju inte tiden efter med att bära och mata barn en dans på rosor för kroppen heller”, skrev hon på sin blogg i mars.

Hon har också känt att det har blivit allt mer att göra och mer att ta in efter att tvillingarna föddes. Efter att flera av hennes följare blivit oroliga över att hon är på väg att bränna ut sig bestämde sig Marie Serneholt för att inte blogga lika ofta.

Därför är det så att jag vissa dagar inte kikar in här. När det varit för mycket och jag inte orkar slå upp datorn även om jag verkligen vill. Så är det så att jag inte sagt hej här inne varje dag så är det för att jag bara behövt varva ner. Men jag tror och hoppas att ni förstår”, skrev hon då.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Instagram 

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…