ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Edvin Törnblom

Marie Serneholts familjelycka – efter tvillingarnas födsel: ”Omställning”

20 dec, 2022 
Fredric Palmqvist, Nichloas, Philip och Marie Serneholt
Marie Serneholt och pojkvännen Fredric Palmqvist fick sig en rejäl chock när de fick reda på att de väntade tvillingar.
Nu berättar hon om den stora omställningen i familjen – 4 år efter barnens födsel.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Marie Serneholts största rädsla – lever i vattnetBrand logo
Marie Serneholts största rädsla – lever i vattnet

Marie Serneholt, 39, är just nu aktuell med sin andra barnbok i serien Nico och Phille. Att hon tar inspiration från sitt eget liv som mamma till tvillingar är ingen hemlighet då hennes egna tvillingar heter Nicholas, 4 och Philip, 4.

Det var under ett läkarbesök som hon och pojkvännen Fredric Palmqvist, 38, fick sig en rejäl chock när de på ultraljudet såg att de inte bara väntade ett barn – utan två.

När Hänt träffade Marie och Fredric på premiären av No time to die så berättar hon att det är viktigt för dem att se tvillingarna som två olika individer.

– För oss har det alltid varit väldigt viktigt att de får vara sina egna individer. Just nu går de på samma förskola i samma barngrupp men jag tror att man får följa dem och deras personligheter och hur de utvecklas lixom, sa Marie till Hänt då.

Marie Serneholt om den stora omställningen i familjen

Idag är de två sönerna fyra år och familjen lever tillsammans i ett lyxigt hus i Saltsjö-Boo strax utanför Stockholm. På hennes Instagram delar hon generöst med sig av det ljuva villa-livet. Men under premiären av A man called Otto fick hon lämna mamma-rollen för en kväll.

Annons

– Alltså, grejen är så här: Det finns inget bättre än att vara hemma med barnen. Det gör verkligen inte det. Men att få stassa upp sig litegrann och komma i väg en liten stund är också väldigt, väldigt trevligt och roligt, säger Marie Serneholt till Expressen och fortsätter:

– Men det kommer inte vara helt fel att gosa ner sig mellan de två sedan när jag kommer hem.

Samtidigt berättar hon om den stora omställningen att vara mamma till tvillingar – men också hur mycket hon trivs i rollen som tvåbarnsmamma.

– Och vi fick två barn på en gång också, vilket är en jättestor omställning. Att helt plötsligt skifta fokus – som man egentligen haft på sig själv i många år – till de här två som... ja, men det har bara gjort livet så mycket roligare, så mycket bättre. Det är häftigt och lärorikt varje dag. Och ibland är det liksom... man blir lite svettig.

Så kommer Marie och familjen fira jul

På sin Instagram har hon under december delat med sig av julkänslan som sprider sig i den fina villan hemma hos familjen. När Hänt träffade Marie på Winter wonderland på Gröna lund berättar hon hur de ska fira julen.

– Hemma med familjen. Så kommer farfar och sådär. Så kommer mormor och morfar dagen efter så det blir mysigt, säger Marie till Hänt.

Hänt har sökt Marie Serneholt för en kommentar.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons