Marie Serneholts lättnad efter sjukhusbesöket med sönerna

Marie Serneholts lättnad efter sköterskans ord om sönerna
Marie Serneholts tvillingar, Philip och Nicholas, har blivit 6 månader gamla. Nu skriver Marie om lättnaden efter besöket på BVC.
Annons

Marie Serneholt, 35, blev förra året mamma till tvillingarna Philip och Nicholas som nu blivit sex månader gamla.

I ett inlägg på sin blogg har Marie Serneholt hållit sina följare uppdaterade över hur livet som tvilling-mamma fungerar. Nu skriver Maria Serneholt om sin förvåning över att den första tiden med barnen gått så fort.

Annons

Men det är sjukt vad stora de blivit. De är liksom små killar nu. Och jisses vilken utveckling det sker varje dag. Så himla häftigt!” skriver Marie Serneholt på sin blogg.

Annons

Marie Serneholt träffade kärleken Fredric Palmqvist, 33, under hösten 2017. De flyttade ihop och bara några månader senare, i slutet av mars förra året, släppte de nyheten att de inte bara väntar ett barn – utan två.

Det har varit en minst sagt omtumlande period för paret och i september blev paret tvåbarnsföräldrar.

Rutinkontroll på BVC

Nu har tvillingarna Philip och Nicholas blivit ett halvår gamla och Marie Serneholt har fått ta dem till Barnavårdscentralen, BVC, för att göra en rutinkontroll.

Idag var vi på läkarbesöket hos BVC som man gör vid 6-månaders ålder. De vägdes, mättes, hon lyssnade på hjärtat, lungorna, kollade om de reagerade på en skallra som föll i golvet, om de kunde byta leksak från en hand till en annan bl.a“, skriver Marie Serneholt på bloggen.

Till sin stora glädje visade det sig att allt stod bra till med Philip och Nicholas.

Annons

Allt gick jättebra. De blev godkända båda två! Lättnaden. Jag blir så otroligt glad när alla kontroller går bra. Som jag skrivit tidigare är det ingenting jag tar för givet“, skriver Marie Serneholt.

FOTO: TT, Instagram

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Annons
Laddar nästa artikel…