Marie Serneholt om förändrade relationen med Fredric

Marie Serneholt om förändrade relationen med Fredric
Det gick snabbt när Marie Serneholt träffade sin Fredric Palmqvist.
Bara ett år efter att de blivit ett par föddes de nyförälskades tvillingsöner.
Nu berättar Marie om förändringen i relationen.
Annons

Det var 2017 som Marie Serneholt, 36, föll pladask för sin Fredric Palmqvist under en resa till Frankrike. Kärleken tog fart som en raket och bara ett år senare välkomnade paret tvillingsönerna Philip och Nicholas.

Annons

“Livet är verkligen fullt av överraskningar. Och nu har vi fått den vackraste överraskningen av alla. Vi ska bli föräldrar till inte bara ett utan TVÅ fantastiska små bebisar senare i år. Yep, vi väntar tvillingar”, skrev Marie på Instagram då hon fick den glada nyheten.

Nu öppnar Marie upp sig om förändringen i förhållandet med Fredric sedan barnen kom till världen.

Annons

– Nu handlar det inte bara om oss och våra behov längre. Barnen kommer alltid först och eftersom vi har en rätt krävande situation i och med att vi är tvillingföräldrar gäller det att man hjälps åt och försöker vara ett team, säger Marie Serneholt till Mama.

Förändringen i relationen

Men att relationen har förändrats är ingenting som Marie ser som negativt – snarare tvärtom.

– Jag skulle säga att vår relation har tagits till en helt ny nivå, den är djupare än någonsin och vi är inte ”bara” flickvän/pojkvän längre utan även mamma och pappa till våra barn. Vi är familj, säger Marie Serneholt.

Men en dans på rosor är det inte att vara tvillingmamma. För Mama berättar Marie Sernholt att hon stundvis lider av extrem sömnbrist på grund av sena nattningar. Dessutom är det inte alltid lätt att kombinera livet som tvillingmamma med karriären.

Annons

Kärleken övervinner dock allt, och Marie skulle inte byta ut stunderna tillsammans med sin familj för någonting i världen.

– När vi ligger i sängen alla fyra och jag tittar på mina tre killar. Min familj. Då dunkar hjärtat extra hårt. Jag har verkligen drömt om att ha min egen lilla familj, säger hon i Mama.

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…