LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Marie Serneholt visar upp hemmet – bilderna chockar följarna

01 nov, 2023 
Linn Seipel
marie sernholt och sambon fredric palmqvist
Marie Sernholt och sambon Fredric Palmqvist verkar ha haft ett riktigt kusligt firande hemma.
Se bilderna som chockar följarna!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Marie Serneholt avslöjar okända detaljen inför bröllopetBrand logo
Marie Serneholt avslöjar okända detaljen inför bröllopet

Artisten och programledaren Marie Serneholt, 40, blev känd för svenska folket redan som tonåring, som en av medlemmarna i den populära popgruppen A-Teens. Genom åren har hon hunnit göra flera prestigefulla programledaruppdrag, som Melodifestivalen och Bingolotto.

Idag lever hon tillsammans med företagaren Fredric Palmqvist, 38, och deras två tvillingsöner – Philip och Nicholas, som idag hunnit fylla fem år. I juli valde Fredric att gå ner på knä och fria till Marie, men ännu har de inte hunnit gifta sig.

– Jag drömmer om bröllop absolut, sedan så har det inte känts som att vi har varit där. Liksom planera bröllop mitt under allt det här med småbarnsår och en pandemi på det och alltihop, har inte känts aktuellt. Så vi får se vad framtiden utvisar, men det hade varit trevligt, sa Marie i Bathina Philipsons podd Bathinas skilda möten, i fjol.

Annons

Marie Serneholt och sambons häftiga hem skapar reaktioner

Till följarnas glädje är Marie en flitig användare av sociala medier, där man kan följa familjens vardag och festliga stunder. Hon har tidigare visat upp hennes och sambons vackra lyxvilla i Saltsjö-Boo en bit utanför Stockholm.

Nu delar hon med sig av en helt annan sida av huset – ett närmast skräckinjagande sådant. Familjen har nämligen Halloween-pyntat hemma till den grad att följarna nu reagerar starkt.

I videon Marie publicerat kan vi se pumpor, spöken som hänger i träden, skelett som kravlar i gräset och en ringklocka format som ett öga. Som om inte det vore nog har hon också preppat godis och bakverk i alla möjliga kusliga former! Vilken barndröm!

I kommentarsfältet haglar hyllningarna.

”Woooow så häftigt”, skriver en följt av massa pumpor och spök-emojis.

”All in”, skriver en annan med applåderande händer.

”Haha skönt att se att någon annan har mer halloweensaker än jag.. Älskar att pynta för halloween och sprida den busiga glädjen!”, skriver en tredje.

”Wow så himla fräckt och läskigt du gjort det! Happy Halloween!”, utbrister en fjärde.

”Så mycket roligt pynt gissar köpt i USA?”, Undrar en femte.

FOTO: TT/Karin Törnblom, Instagram

Annons