AvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjar
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Marie Serneholt avslöjar: Därför har jag ingen förlovningsring

19 jul, 2023 
Johanna Talamo
Marie Serneholt och Fredric Palmqvist
Det var tidigare i juli som Marie Serneholt och pojkvännen sedan sex år, Fredric Palmqvist gick ut med att de har förlovat sig.
Nu avslöjar Marie anledningen till varför hon inte bär sin förlovningsring.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Marie Serneholt avslöjar okända detaljen inför bröllopetBrand logo
Marie Serneholt avslöjar okända detaljen inför bröllopet

Sångerskan Marie Serneholt, 40 och Fredric Palmqvist, 38 förlovade sig den 11 juli efter att ha varit ett par i ungefär sex år, tillsammans har dem tvillingarna Philip, 5 och Nicholas, 5.

Det var när Marie fyllde 40 år som pojkvännen valde att gå ner på knä och i ett inlägg på Instagram skriver hon: ”Jag sa JA!”.

Så träffades Marie Serneholt och Fredric Palmqvist

Det var på en resa i Cannes, på franska rivieran som Marie och Fredric kärlekssaga hade sin början. Marie Serneholt var i Cannes för att hälsa på en väninna.

En kväll gick Marie och hennes vännina ut för att umgås med några av väninnans andra kompisar varav en av dessa personer visade sig vara Fredric Palmqvist. I en intervju med Hälsoliv berättade Marie vad hennes första intryck av Fredric var.

– Han kom gående i solskenet på stranden i Cannes. Jag tyckte han såg väldigt trevlig ut, sade hon då.

2022 så firade Marie och Fredric sin 5 årsdag och på sin Instagram delade Marie då glimtar av parets olika äventyr tillsammans.

Annons

”För 5 år sedan möttes du och jag på en strand i Cannes och där och då förändrades våra liv för alltid. Vi har hunnit med mycket under de här fem åren och vilken resa det varit. Vi har testats om och om igen och nu står vi här med våra två barn starkare än någonsin. Du och jag älskling. Alltid. Älskar dig”, skrev Marie då.

Fyra månader efter att paret träffades så blev Marie Serneholt gravid och nio månader senare föddes tvillingarna Philip och Nicolas. I podcasten Bathinas skilda möten har Marie tidigare delat med sig av chocken hon upplevde när de fick reda på att det var just tvillingar de väntade.

– Det är mitt livs största chock. Det var inte så att jag hade en jättestor mage från början, men Fredric hade känt på sig att han trodde det var två där inne. Jag bara kände "men gud sluta, säg inte ens det", jag blev nästan irriterad för det finns inte på kartan att jag ska få tvillingar, sade Marie.

Därför bär Marie Serneholt inte sin förlovningsring

När Marie firade sin 40 års dag den 11 juli så valde pojkvännen Fredric att gå ner på knä och fria. På hennes födelsedag var hon omgiven av nära och kära, morgonen startade med prinsesstårta i sängen som följdes av en födelsedagslunch på Ulla Winbladh i Stockholm.

Annons

Det var sedan i solnedgången som Fredric friade till Marie, ögonblicket fångades på film och delades sedan med omvärlden på Maries Instagram. Under inlägget kan man se mängder av kommentarer från personer som delar parets lycka:

”Grattis! Wow så vackert! Helt tårögd här!!!”, skriver en följare.

”Åh så vackert! Vilket frieri! Blir så rörd av klippet och tårarna rinner. Stort Grattis till er”, hälsar en annan.

I en intervju med Hänt avslöjar Marie Serneholt att hon inte bär ringen som fästmannen friat med och anledningen till detta är att den kräver vissa justeringar.

– Den ringen som han friade med, den rätta ringen är på gravyr och behövde göras lite mindre i storlek, så nu har jag bara en lånering, säger Marie till Hänt.

FOTO: Instagram / HÄNT TV

Annons