BreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreaking
LÄS MER:Pernilla WahlgrenRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarnaExklusivt på Hänt
Festis marknadsföring banner

Marie Serneholt har förlovat sig med Fredric Palmqvist

11 jul, 2023 
MARIE SERNEHOLT
Marie Serneholt och Fredric Palmqvist har varit tillsammans i fem år och har tvillingarna Philip och Nicholas tillsammans.
Nu kan Marie avslöja en riktigt glad nyhet; hon och Fredric har förlovat sig!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Därför lämnar Marie Serneholt familjen: "Pappan finns där”Brand logo
Därför lämnar Marie Serneholt familjen: "Pappan finns där”

Det är ungefär sex år sedan som Marie Serneholt, 40, hittade kärleken i Fredric Palmqvist, 38. Fyra månader efter att de hade träffats blev Marie gravid och nio månader senare föddes tvillingarna Philip, 5, och Nicholas, 5.

Tisdagen den 11 juni fyller Marie 40 år och dagen till ära visade sig bli en oförglömlig födelsedag! Fredric har nämligen gått ner på knä!

”Jag sa JA!”, skriver hon i ett inlägg på Instagram.

Följarnas starka reaktioner efter klippet

Marie har firat sin 40-årsdag med familjen som verkar ha varit väldigt lyckad, speciellt nu med facit i hand. Ett frieri i solnedgången med fantastisk utsikt.

Annons

Dagen började med att hon väcktes med frukost på sängen i form av en prinsesstårta. Sedan bar det av till en födelsedagslunch på Ulla Winbladh i Stockholm. Marie har varit omringad av familj, vänner och tårtor hela dagen.

Att frieriet fångades på film är något som inte lämnar ett öga torrt. Kärleken mellan Marie och Fredric går verkligen igenom skärmen och det tycker även följarna.

”Gråter floder av lycka här. Grattis finisar”, skriver en person.

”Så vackert. ALL LYCKA TILL ER. STORT GRATTIS”, skriver en annan.

”Men alltså gud så underbart! Hurra för er och kärleken”, skriver en tredje.

Marie Serneholts kärlekssaga med Fredric Palmqvist

Marie och Fredric träffades för första gången i Cannes, på franska rivieran. Marie hade kommit ner för att hälsa på en kompis. Väninnan föreslog då att de skulle hänga med några av hennes kompisar, som också var nere i Frankrike.

– En av dem var Fredric. Han kom gående i solskenet på stranden i Cannes. Jag tyckte han såg väldigt trevlig ut, har Marie sagt till Hälsoliv.

– Fredric är min bästa vän. Jag har ju en viss typ av yrke och har valt det av en anledning. Jag har gillat att synas, ställa mig längst fram och prata med folk. Han är inte alls intresserad av att stå i rampljuset och ta plats på det sättet. Det är lite skönt och bra, för då kan jag ta den platsen. Vi fajtas inte om den, berättade Marie då.

Hänt har sökt Marie för en kommentar.

FOTO: TT, Instagram

Annons