Marie Mandelmanns privata invit till David Lindgren – inför alla

DAVID LINDGREN, MARIE MANDELMANN

Let's dance 2022 är över för Marie Mandelmann och hennes danspartner Jonathan. Snart är det över även för programledaren David Lindgren i och med att vi närmar oss final.
Nu kommer Marie med en invit till David.
0:38

Efter reklamen: Marie Mandelmann avslöjar udda påsktraditionen med Gustav

(0:38)

Marie Mandelmann, 58, tvingades lämna Let's dance 2022 efter en olidligt spännande semifinal.

Hela Maries resa i Let's dance gick långt bättre än vad hon någonsin hade förväntat sig. Så var det även för hennes man Gustav Mandelmann, 57, som endast trodde att hon skulle bli kvar några få veckor.

– Jag trodde ju liksom att det här skulle vara någon månad eller någonting. Men samtidigt så vet jag ju att Marie har det så bra här, har Gustav tidigare sagt till Hänt.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Maries ord efter förlusten i Let's dance

När Marie tvingades lämna tävlingen berättade hon om känslorna och samtidigt hyllade hon danspartnern Jonathan Näslund, 35.

”Jag har alltid velat lära mig dansa men tiden har aldrig räckt till men det visade sig att det inte var försent! Jonathan! Vi har gått igenom så mycket denna vår och du har haft en plan från dag ett hur du skulle få upp mig på dansskorna! Ditt tålamod all din kunskap och alla fina koreografier som varit som små presenter till mig!”, skriver Marie.

Någon annan som verkade uppskatta Marie i tävlingen är programledaren David Lindgren, 40. Sedan förra året är det nämligen David och Petra Mede, 52, som leder programmet. De tog över stafettpinnen efter duon David Hellenius, 48, och Tilde de Paula, 49.

Exklusivt
Så är Maria Montazami och Anna Ankas relation idag

Marie Mandelmanns invit till David Lindgren

Nu bryter David Lindgren tystnaden om semifinalen och glädjen över att ha lärt känna Marie.

”Semifinalen blev riktigt spännande! Marie Mandelmann, det har varit sån glädje att få lära känna dig under dessa veckor. Du är en fantastisk & inspirerande människa på så många sätt. Jonathan Näslund, hoppas verkligen att vi får jobba ihop igen, du är en stjärna plus väldigt varm o snäll & det är ett stort plus i min bok.”, skrev David bland annat på Instagram.

Och hans känslor kring Marie verkar besvarade. Hon tycker nämligen också att han är en fantastisk person och nu skickar hon en liten invit till honom...

”Tusen tack David! Är otroligt imponerad av dig och det finns alltid en sängplats om du kommer förbi Österlen”, skriver Marie till David.

LET'S DANCE 2022

David, Marie, Jonathan och Petra.

Karin Törnblom/TT

FOTO: Karin Törnblom/TT

SENASTE NYTT!