extraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextra
Idol 2023 marknadsföring banner

Marie Mandelmann tackar för sig – nu tar makarna paus efter alla år

31 okt, 2022 
Gustav och Marie Mandelmann
Gustav och Marie Mandelmann har jobbat stenhårt under flera års tid.
Men nu har makarna bestämt sig för att det är dags för en paus – något som Marie själv bekräftar.
Annons
Maries framtidsbesked om Mandelmanns gård – så länge fortsätter de
Maries framtidsbesked om Mandelmanns gård – så länge fortsätter de

Paret Mandelmann har haft hektiska år med stora framgångar. Marie Mandelmann, 58, och Gustav Mandelmann, 57, fångade svenska folkets hjärtan när deras tv-program Mandelmanns gård hade premiär 2017. Vad makarna Mandelmann nog inte hade kunnat ana var vilken succé programmet skulle bli.

Marie Mandelmann tar paus – orden efter hektiska tiden

Men nu står det klart att paret tar en paus, det är nämligen så att ännu en säsong har spelats in. Efter att ha haft hela filmteamet på plats på gården avslöjar Marie att paret nu fått en paus med lugn och ro.

”Vilken fin inspelningsvecka vi haft med vårt filmteam, ni är underbara! Och årets säsong är nu inspelat och vi kan ta lite ledigt”, skriver hon på Instagram.

Annons

I kommentarsfältet syns det tydligt att tittarna längtar efter en ny säsong då många skriver att det ska bli väldigt kul att få följa paret igen.

Tuffa tiden i äktenskapet höll på att knäcka paret

Även om Marie och Gustav ständigt syns med ett leende på läpparna så har paret haft svårare tider i livet. Härom året öppnade Gustav upp om att han lider av bipolär sjukdom, vilket innebär att man under perioden drabbas av depressioner eller mani.

Gustav berättade i Malou efter tio att hans dagar har gått upp och ner sedan han var 25-30 år, då han under en dag har kunnat känna både djup sorg och lycka.

Även Marie har berättat om hur Gustavs sjukdom påverkar äktenskapet och det har faktiskt varit så pass illa att hon för länge sedan var på väg att lämna honom.

Annons

– Jag sa att jag håller på att gå in i väggen. Jag orkar inte längre. Jag gick i terapi och fick väldigt mycket stöd och hjälp och tillslut kände jag att ”jag älskar ju dig jättemycket, men jag håller på att dö”. Så jag var ju tvungen att ställa det ultimatumet att ”jag orkar inte längre Gustav. Antingen så måste jag leva för mig själv eller så måste vi göra något åt det här, och jag vill ju helst att vi gör den här resan tillsammans”.

FOTO: TV4

Annons