LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Marie Göranzons rädsla: ”Hur jag ska klara att vara ensam"

30 mar, 2017 
AvLinda-Marie Nilsson
Jan Malmsjö har drabbats av flera skador och sjukdomar de senaste åren. Nu berättar han om kampen – och hans fru Marie Göranzon om rädslan att en dag förlora honom.
Annons

Jan Malmsjö, 84, har haft det tufft på hälsofronten de senaste åren. Så sent som i höstas föll han omkull i en trappa på Arlanda, slog sig blodig och tvingades sy elva stygn. Vid två tillfällen har han också drabbats av strokes. I kvällens avsnitt av “Tillsammans med Strömstedts” berättar han om kampen med skadorna.

– Jag har krossat bägge axlarna, jag har haft två strokes. Jag är ihophållen med titanskruvar i nacken och jag har titan-knä. Men höfterna har jag klarat, säger han i programmet.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Jan Malmsjös fru sedan 43 år tillbaka, skådespelaren Marie Göranzon, 74, passar då snabbt på att dra ett skämt om makens alla åkommor för att lätta upp stämningen.

– Det är höftlederna och pitten som inte är skadade, säger hon och skrattar.

Marie Göranzon och Jan Malmsjö är gäster i kvällens “Tillsammans med Strömstedts”.

Men trots att paret skämtar om sjukdomarna och skadorna, så finns det också ett allvar. I programmet berättar Marie Göranzon att hon börjat frukta den dagen då hon kanske inte längre har Jan Malmsjö vid sin sida.

Annons

– Det kommer en dag när det blir svårare att leva. Jag undrar hur jag ska klara att vara ensam om det skulle bli så, om Janne försvinner först. Hur ska det livet se ut och hur ska jag klara det? Vi har levt så länge ihop, varenda pryl påminner om honom och vårt liv tillsammans, säger hon i programmet och fortsätter:

– Jag tror inte det blir lätt. Det är nackdelen att man levt tillsammans så länge, att det blir oerhört svårt den dagen det tar slut. Hade man haft 25 äktenskap så hade man kanske inte brytt sig på samma sätt, men när det har varit så här långt så blir det väldigt svårt.

“Tillsammans med Strömstedts” sänds 21.00 på TV4 i kväll, torsdag.

Foto: TV4, IBL

Annons