LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Marie Göranzons ilska mot Jan Malmsjös flirtande: "Vidrigt"

29 mar, 2017 
AvLinda-Marie Nilsson
Jan Malmsjö och Marie Göranzon har varit gifta i över fyrtio år, men äktenskapet har inte alltid varit en dans på rosor. Nu berättar hon om makens vilda flirtande.
Annons

Dramaten-paret Marie Göranzon, 74, och Jan Malmsjö, 84, har varit gifta i över 43 år. Men trots att de delat hela livet tillsammans och känner varandra utan och innan, finns det fortfarande tillfällen när Jan gör Marie våldsamt svartsjuk. I “Tillsammans med Strömstedts” berättar skådespelerskan nu om makens vilda flirtande.

– Jag kan bli svartsjuk. Inte på jobb, men man ser skillnaden om det är ett jobb eller någon sorts jävla privat-flirt det hålls på med. Det kan bli jätteobehagligt. Det finns karlar som är mer eller mindre flirtiga och Jan är mer. Han har alltid flirtat. Det tycker jag är vidrigt. Jag tycker inte om det, jag gör det aldrig själv. Nej, jag tycker det är jobbigt, säger hon i programmet.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Jan Malmsjö menar att han “bara är sån” som person, att hans flirtiga sätt är “en livsstil” och att Marie Göranzon överdriver.

– Fast man kan inte säga “jag är sån” om allting. Då kan man ju ligga med alla på gator och torg och överallt och bara säga “sån är jag”. Det kan man ju inte göra. Någon gång måste man disciplinera sig och tänka att man inte behöver ha bekräftelse 24 timmar om dygnet. Det kan såra andra människor, säger Marie i programmet.

Annons

Paret berättar också att de har haft flera bråk under sitt långa äktenskap och att de har tagit pauser från varandra. Men i dag orkar de inte bråka med varandra mer.

– Man kommer ihåg bråken så klart. Men vi bråkar inte nu, vi orkar inte längre, säger Jan Malmsjö i programmet.

– Ja, egentligen skulle jag vilja slå ihjäl honom men jag orkar inte, säger Marie Göranzon och skrattar.

Marie Göranzon och Jan Malmsjö i “Tillsammans med Strömstedts”.

Men trots ett visst mått av bråk och svartsjuka, så spirar kärleken fortfarande för skådespelarparet. Trots att 43 år har gått så gör Jan ännu frukost på sängen till Marie och i “Tillsammans med Strömstedts” passar han på att hylla henne.

– Hon är så vacker. Jag älskar varje liten rynka hos henne, säger han i programmet.

“Tillsammans med Strömstedt” sänds 21.00 på TV4 på torsdag.

Foto: TV4, IBL

Annons