Artikeln innehåller reklamlänkar
LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Mariah Careys ord till Claudia Gallis 3-åriga dotter: "Vad sjukt!"

03 apr, 2018 
Lina Arvidsson
Claudia Galli Concha trodde inte sina ögon när hennes 3-åriga dotter plötsligt börjar prata med superstjärnan Mariah Carey. "Vad sjukt!" skriver bloggerskan.
Annons

Bloggaren och Skilda världar-skådisen Claudia Galli Concha, 39, var på semester med familjen när hon sprang på en av sina stora idoler.

Claudia, maken Manuel Concha och dottern Chloe, 3, befann sig vid kändistäta Beverly Hills Hotel när de fick se ett bekant ansikte.

“Det var nämligen så att när vi skulle gå så går jag med telefonen i handen för att jag precis har tagit en bild på Manuel och Chloe i entrén till hotellet, då kliver….MARIAH CAREY ut ur en bil och jag ser allt det genom telefonen, jag tar två bilder och hör plötsligt hur Mariah börjar prata med Chloe och Manuel som står bakom mig…”, skriver Claudia Galli Concha på sin blogg.

Dottern Chloe började prata med superstjärnan och sa att hon tyckte att Mariah Carey är fin.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

“Chloe säger att hon är fin, på svenska och hon böjer sig ner och säger You are so cute. What´s her name? säger hon till Manuel, Chloe säger han och Chloe fortsätter att säga att hon är fin på svenska (så gulligt!)”, skriver hon.

Annons

Claudia tror att det var Mariah Careys långa, gröna klänning som väckte Chloes beundran.

“Sen gick hon, och jag och Manuel stod tysta kvar tills vi tittar på varandra och säger…Visst var det? Ja, det var det…vad sjukt! Och sen var vi tvungna att spela Mariah låtar hela vägen hem”, skriver hon.

På bloggen har Claudia Galli Concha lagt upp en bild på sångerskan iklädd den gröna klänningen, stora solglasögon och ett brett leende.

FOTO: Ibl

Annons