TRENDAR JUST NU!Bianca IngrossoPernilla WahlgrenFarmen 2024Melinda JacobsE-type

Claudia Galli Concha i bebisbråk med programledare

16 mar, 2017 
AvJonna Friberg Wennerberg
Claudia Galli Concha har arbetat som programledare på Rix Morronzoo i flera år. Men nu har hon hastigt valt att avsluta sitt samarbete med radiokanalen: "Jag kan inte vara en gästprogramledare/mammaprofil i en radiokanal som har en så annorlunda syn på barn än vad jag har."
Annons

Efter flera år som programledare i Rix Morronzoo väljer nu Claudia Galli Concha, 38, att avsluta sin tid på radiokanalen. Anledningen till beslutet är ett inslag där programledaren Roger Nordin,  39, bytte blöja på en tio veckor gammal bebis i direktsändning. Claudia skriver om avhoppet på sin blogg:

Vissa saker kan jag inte låta passera. En 10 veckor gammal bebis lades alltså upp på bordet i radiostudion, bebisen pappa stod bredvid och Roger bytte blöja. Det ojades och skojades….och det togs bilder (varför) och det filmades (varför?) och allt lades upp på Instagram (va!)

Hon fortsätter med att ifrågasätta inslagets syfte och riktar kritik mot radioprogrammet:

Jag fick så ont i magen när jag såg den där lilla bebisen ligga där med blurrad stjärt inför en för hen förmodligen ganska ny bekantskap och blev bytt på. Varför?! Jag ser inte underhållningsvärdet i det. Inte alls. Bara intergritetskränkande.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Claudia Galli Concha och Rix Morronzoos programledare Roger Nordin har inte samma åsikt i frågan.

Claudia tar upp det faktum att hon själv publicerar bilder på sina barn på sociala medier men betonar att hon är väldigt noga med urvalet innan hon publicerar. Detta var droppen för henne, det kändes inte rätt för henne att stanna kvar på Rix MorronZoo.

Annons

Så jag avslutade mitt samarbete med Rix Morronzoo igår. Jag kan inte vara en gästprogramledare/mammaprofil i en radiokanal som har en så annorlunda syn på barn än vad jag har.

Nöjesbladet kontaktade Roger Nordin och frågade honom vad han tyckte om att Claudia valt att sluta och frågar om han kan förstå hennes val.

– Vi har olika åsikter om det som hände. Det har varit jätteroligt att jobba med Claudia, men jag respekterar hennes beslut och åsikt, säger han och fortsätter:

– Jag håller inte med. Personligen tycker jag att det är överkänsligt, men det är min personliga åsikt. Men det är väldigt tråkigt att Claudia väljer att hoppa av. Jag gillar henne.

Foto: IBL

Annons