LÄS MER:MadonnaBritney SpearsTaylor SwiftKardashiansVictoria Beckham

Mariah Careys förvandling fick alla på galan att tappa hakan

08 jan, 2018 
AvLotta Gray
När Mariah Carey glider in på Golden Globe-galan tappar alla hakan. Stjärnan går inte att känna igen och har tagit till drastiska beslut för viktminskningen.
Annons

Souldivan  Mariah Carey, 47, har pendlat rejält i vikt de senaste åren och har utsatt för bodyshaming av sina följare samt har trötsätit sig igenom skilsmässor och förlorad kärlek.

Men när hon i söndags gled in på röda mattan på Golden Globe, iförd en svart klänning i sjöjungfrumodell var hon betydligt mindre än tidigare. Enligt obekräftade rykten har hon genom gått en magsäcksoperation för sex veckor sedan och har nu en helt ny kropp.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Efter år av ätande och pendlade i vikt beslutade hon sig att förminska magsäcken, bekräftar en källa till Daily Mail.

Det var när megastjärnan upptäckte att hon hade svårt att röra sig på scenen, samt efter flera fula påhopp som hon tog beslutet. Enligt uppgifter ska Mariah Carey hittills ha gått ner cirka 10 kilo.

Och nu väntar ett nytt kapitel i hennes liv. Som mamma till Moroccan Scott, 6, och Monroe Cannon, 6, är det viktigt att kunna hänga med i barnens tempo men också leva mer hälsosamt framöver.

Foto: IBL

Annons