LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Mariah Careys drogproblem: "Har inte sett henne nykter på 14 år"

11 jun, 2015 
Lotta Hofström
Mariah Carey dricker för mycket och missbrukar receptbelagda preparat. Nu har brodern Morgan Carey fått nog. "Det jag är mest rädd för är att hon ska dö som Whitney Houston."
Annons

Sedan skilsmässan med barnens pappa Nick Cannon, 34, har Mariah Carey, 34, sammankopplats med den gode vännen Brett Ratner, 46, och många antog att hon var nykär och glad. I mars åkte paret på en romantisk semester till Karibien med Bretts lyxyacht. Men allt var en lyckofasad.

mariah brett ratner
Mariah Carey har parats ihop med sin rike vän Brett Ratner. Foto: Stella Pictures.

Brodern Morgan Carey, 54, hävdar att stjärnan varit deprimerad sedan 2001 och haft en komplicerad relation till receptbelagda preparat, alkohol och mat. Den världsberömda sångerskan är en fara för sina fyraåriga tvillingar Moroccan och Monroe.

– Hon drack genom sin graviditet och när hon ammade. Det jag är mest rädd för är att hon ska dö som Whitney Houston, säger brodern till National Enqurier.

utvald bild mariah carey
Mariahs alkoholmissbruk är en fara för barnen, menar brodern. Foto: Stella Pictures.

Mariah har inte haft kontakt med brodern på två år. Enligt honom har sångerskan sagt upp kontakten med alla som vill henne väl. De kollegorna och vännerna hon har kvar låter henne skada sig själv och barnen.

Annons

– Hon har problem på så många plan. Hon har inget stöd och är inte mentalt kapabel. Om min syster skulle dö kommer jag inte vända andra kinden till. Den som fyller på hennes glas äventyrar hennes liv.

Det har också varit mycket tissel och tassel om exmaken bara var ute efter Mariahs pengar.

– Han lyssnade på folk som sa, “Bli ihop med Mariah. Hon tycker du är söt. Skaffa barn och åk hela vägen till banken”. Från dag ett var Nick bara intresserad av pengarna. Han bryr sig inte ett skit om Mariah.

– Jag har inte sett henne nykter på 14 år, avslutar brodern.

Fler kändisnyheter hittar du här:

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons