LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Raseriet mot Ann Söderlunds bild på Blondinbellas dotter: "Hoppas du skäms ihjäl"

04 jun, 2015 
AvAnna Shimoda
Blondinbella är minst sagt upprörd. Ann Söderlund har fotograferat nyfödda dottern Sally i smyg och publicerat på sin blogg. "Du är en vidrig människa", skriver en läsare.
Annons

Blondinbella, som egentligen heter Isabella Löwengrip, befann sig härom dagen tillsammans med nyfödda dottern Sally på ett event anordnat av klädkedjan Lindex. Medieprofilen Ann Söderlund fotograferar dem bakifrån för att därefter publicera bilden på sin blogg. Blondinbella har alltid varit tydlig med att inte exponera sina barn på bloggen – och har därför aldrig visat ansiktet på vare sig Sally eller storebror Gillis.

Blondinbella är upprörd över Ann Söderlunds tilltag. Foto: TT
Blondinbella är upprörd över Ann Söderlunds tilltag. Foto: TT

Läsarna rasar på Ann Söderlund och undrar hur hon resonerade när hon valde att publicera bilden. Här är ett axplock av alla upprörda kommentarer:

“Fy vad ledsen jag blir Ann. Respektera Isabella och ta bort bilden för i helvete. Vad är du för en människa som lägger upp bild på Sallys ansikte när du vet att de inte vill exponera sina barn i media? För det kan väl inte ha undgått dig att de inte vill visa sina barns ansikten? Hoppas att du skäms ihjäl.”

Annons

“Att du inte heller respekterar Isabellas önskan om att inte visa upp sina barn på media visar vilken vidrig person du är som är egocentrisk, respektlös och uppmärksamhetsökande människa du är. Och du är dessutom förälder?! Pinsamt..”

“Ann är äcklig som publiserar en bild på ett litet litet barn som föräldrarna valt att inte visa ofentligt på nätet. Är du stolt nu? En liten bebis som har all rätt till ett provat liv. Spyr på dig Ann.”

Läsarna är upprörda på Ann Söderlund och tycker genast hon ska ta bort bilden. Foto: IBL
Läsarna är upprörda på Ann Söderlund. Foto: IBL

Blondinbella hävdar att hon har mejlat Ann Söderlund och vädjat att hon ska ta bort bilden – men har inte fått något svar. I en kommentar till en läsare berättar bloggaren hur ledsen hon är och att hon inte förstår hur man kan publicera någon annans barn utan att fråga.

Bilden som får Blondinbella och Ann Söderlunds läsare att rasa. Foto: Ann Söderlunds blogg
Bilden som får Blondinbella och Ann Söderlunds läsare att rasa. Foto: Ann Söderlunds blogg

När Hänt når Ann Söderlund via hennes Facebook har hon ännu inte blivit varse om den situation som uppstått då hon är mitt i en flytt. Hon är förvånad och poängterar att hon absolut inte menade något illa med publiceringen.

Annons

“Alla så kallade “kändisar” vet inte allt om andra “kändisars” önskningar. Jag tar bort bilden så klart. <3 Men hur ska man veta allt om alla? Jag tycker ju att Blondinbella är super och creddar alltid henne så vad skulle någon vinna på att jävlas?”

Hänt har försökt nå Blondinbella för ett uttalande.

Andra läser också:

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons