Maria Montazamis ord om nya ingreppet – efter upptäckta knölen

Maria Montazami opererar bort sin fettknöl som hon har i sin axel.
Maria Montazami avslöjar nu att hon ska operera bort en fettklump som sitter i hennes axel.
På sin blogg skriver hon glatt om ingreppet – men fasar över de ändringar hon behöver göra i sitt liv under läkeprocessen.
– Kommer driva mig till vansinne, förklarar hon.
Annons

Maria Montazami, 53, är än en gång tillbaka i Svenska Hollywoodfruar på TV3. I tio år har tv-tittarna fått följa hennes liv i USA ihop med maken Kamran Montazami och barnen Sara, 28, Hanna, 25, Emma, 22, och Nicholas, 21. Numera är alla barnen utflugna, men Maria och Kamran fortsätter hålla en nära familjerelation och umgås med dem ofta.

Förutom att visa upp sitt liv i Svenska Hollywoodfruar har Maria Montazami även en blogg, där hon skriver om stort och smått som händer i hennes liv utanför kamerorna. Där har hon bland annat delat med sig om sin oro över det faktum att hon tror att hon kommit in i klimakteriet.

Annons
Annons

”Tyvärr så tror jag att jag har kommit in i klimakteriet och jag är helt olycklig. Har inte riktigt känt mig som mig själv de senaste 3 veckorna. Vad är nu detta för något nytt i mitt liv”, skrev hon nyligen i ett inlägg och fortsatte:

Nej inte min stil att inte alltid vakna upp och vara glad. Har ni upplevt klimakteriet eller är ni i smeten just nu? Ugh vad gör man?”.

Annons

Maria Montazamis känslor inför ingreppet

I ett nytt inlägg på bloggen berättar nu Maria att hon ska genomgå en operation. En fettknöl i hennes axel ska tas bort.

”Idag onsdag ska jag operera bort min lipoma på min axel. Pamela skall skjutsa mig och verkar vara väldigt peppad. Kanske mest för att hon ska få köra min bil tillbaka till huset haha”, skriver hon i inlägget.

Efter att ingreppet gjorts kommer Maria Montazami behöva göra ändringar i sin vardag, vilket hon fasar över. På bloggen beskriver hon att hon inte kommer få träna på flera veckor, vilket känns tufft.

”Sedan blir det inget gym på 1 månad och det kommer att driva mig vansinne”, förklarar Maria.

Hollywoodfrun har dock en plan på hur hon ska hålla igång sin motion under de veckor hon inte får träna.

”Det kommer att bli massor av hundpromenader istället”, skriver hon.

FOTO: TT/Naina Helén Jåma, TT/Eero Hannukainen

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…