Maria Montazamis glädjebesked till fansen – efter stora oron

Maria Montazamis glädjebesked efter stora oron om klimakteriet.
Den senaste tiden har Maria Montazami uttryckt sin oro och sorg över att hon befarat att hon kommit in i klimakteriet.
Men efter nya provsvar har hon fått reda på att så inte är fallet.
– Jag är friskförklarad! meddelar hon.
Annons

En ny säsong av Svenska Hollywoodfruar är i full gång på TV3 och självklart är Maria Montazami, 53, med i år igen. Sedan starten av programmet 2009 har hon visat upp livet i USA ihop med maken Kamran Montazami och barnen Sara, 28, Hanna, 25, Emma, 22, Nicholas, 21. Faktum är att Maria är den enda av fruarna som varit med i alla säsonger av Svenska Hollywoodfruar.

Livet utanför kamerorna delar Maria Montazami med sig av på sin blogg. Där skriver hon om stort och smått som händer i hennes liv – och det var även där hon skrev ut sin oro när hon i somras befarade att hon kommit in klimakteriet. I ett blogginlägg förklarade hon att hennes humör förändrats markant och att hon inte längre kände igen sig själv, vilket gjorde henne både nedstämd och förtvivlad.

Annons

”Tyvärr så tror jag att jag har kommit in i klimakteriet och jag är helt olycklig. Har inte riktigt känt mig som mig själv de senaste 3 veckorna. Vad är nu detta för något nytt i mitt liv?”, skrev hon i inlägget och fortsatte:

Annons

”Nej inte min stil att inte alltid vakna upp och vara glad. Har ni upplevt klimakteriet eller är ni i smeten just nu? Ugh vad gör man?”.

Kort efter avslöjandet om den stora livsförändringen publicerade Maria Montazami en video på sin blogg där hon gav sina fans en uppdatering om sitt hälsotillstånd.

– Jag vill bara säga en sak så att det inte blir någon missuppfattning. Jag har självdiagnostiserat mig att jag är i klimakteriet, vilket jag kanske inte är. Man kan alltid vara i förtidsklimakteriet. Jag ska göra tid hos doktorn, se vad han säger, han kanske bara säger att det här är två, tre dåliga veckor, vem vet, sa hon i videon.

Marias lycka över provresultaten

Sedan Maria Montazami började misstänka att hon kommit in i klimakteriet har hon gjort flera intervjuer kring ämnet och delat med sig av sina känslor och tankar kring saken. Men detta är något hon gjort helt i onödan, förklarar hon nu. I en ny videohälsning på bloggen berättar Maria Montazami att hon fått provsvar som visar att hon inte alls är i klimakteriet.

– Mina hormoner är perfekta! Jag är varken i klimakteriet, jag är varken i förklimakteriet, utan jag är samma gamla Maria Montazami som jag har varit hittills, säger Maria Montazami i videon och fortsätter:

Annons

– Så jag är faktiskt friskförklarad, tro det eller ej! Och så här ser man ut när man är 53 år och friskförklarad.

Med vetskapen om att hon inte är i klimakteriet ger nu Maria en uppmaning till sina följare och bloggläsare:

– Jag har ett råd till er alla: självdiagnostisera er inte, för man vet inte vilken jäkla bana man ger sig ut i. Tänk vad många intervjuer jag har gjort nu om klimakteriet och jag inte ens vet en enda grej.

Efter månader av oro kan nu Maria Montazami pusta ut och förbereda sig inför den tid i framtiden då klimakteriet kommer på riktigt. Med ett stort leende på läpparna förklarar hon läget för fansen – och gläds över de provsvar hon fått.

– Jag lever och allt är perfekt i mitt liv, säger hon.

FOTO: TT/Naina Helén Jåma, TT/Karin Törnblom

Annons

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Annons
Laddar nästa artikel…